Kiwi este un foarte bun antioxidant, contine o multitudine de vitamine cum ar fi vitamina C, vitamia B2 si B3, A, E, fibre, magneziu, potasiu si minerale si are doar 45 de calorii. Incepand o cura cu kiwi poti slabi aproximativ 1 kilogram/zi.

Acesta nu are actiuni benefice doar asupra greutatii tale ci previne astmul si combate alergiile, creste imunitatea si are un continut scazut de grasimi avand doar 45 de calorii.

In timpul acestei diete cu kiwi poti pierde de la 500 de grame pana la 1 kilogram/zi, dar aceasta dieta trebuie tinuta doar dupa sfatul unui medic deoarece este o dieta cu un continut caloric scazut.

Pe parcursul dietei cu kiwi este foarte bine sa fie consumat imediat dupa ce i se indeparteaza coaja pentru a nu-si pierde din calitatile nutritive. Kiwi se numara prin cele mai sanatoase fructe pentru ca acesta contine toate substantele si nutrientii de care organismul nostru are mare nevoie.

Extractul de kiwi se foloseste in fabricarea a numeroase cosmetice. Pentru a preveni ridurile poti taia un fruct felii aplicandu-le pe fata aproximativ 20 de minute.