Cu aceasta dieta pe baza supei de varza poti pierde rapid in greutate dar este indicat sa tii aceasta dieta 7 zile pentru ca este foarte saraca in grasimi si calorii.

In timpul aceste diete poti consuma fructe si legume pe care le introduci zilnic in meniul tau; nu este indicat sa bei sucuri acidulate ci doar sucuri de fructe fara zahar, apa. Foarte multe femei profita de faptul ca varza poate fi gatita in mai multe moduri, este ieftina si se gaseste din abundenta in piete si supermarket.

Este foarte bine sa tineti aceasta dieta in perioada in care sunteti sigure ca o sa gasiti la piata varza cultivata de tarani in gradinile proprii si nu importata din alte tari.

Nu exista nici un gen de restrictie in privinta cantitatii de supa de varza pe care ai voie sa o consumi/zi. Poti manca cata supa vrei dar cu conditia sa tii o saptamana dieta dupa care doua saptamani faci pauza dupa care daca doresti sa mai reduci din greutate o poti relua. Este o dieta sanatoasa prin care scapi de kilogramele in plus si iti detoxifiezi organismul.

In perioada de pauza este bine sa respecti un regim alimentar si sa nu faci excese; trebuie sa pastrezi ceea ce ai reusit sa faci tinand aceasta dieta cu supa de varza.