Toate femeile isi doresc sa aiba un abdomen frumos si plat, de aceea va propunem aceasta dieta pentru un abdomen plat cu care veti observa rezultate bune in doar 30 de zile cu o conditie – sa respectati “regulile jocului”.

Ce presupune aceasta dieta

Dieta pentru un abdomen plat presupune sa abordati un stil de viata sanatos si sa va axati pe stilul mediteranean. In aceasta dieta nu aveti voie sa depasiti 1600 de calorii/zi. Trebuie sa consumati nuci, cereale integrale, fructe, legume, peste, carne de pui, masline, seminte si doar odata pe luna carne rosie.

Este indicat sa realizezi un program pe care il vei repecta pentru a lua masa; sunt 3 mese pe zi si 2 gustari. Este contraindicat sa mananci cu trei ore inainte sa te pregatesti de culcare.

Aceasta dieta se bazeaza pe grasimile monosaturate care ajuta in procesul de slabire, micsoreaza “colesterolul rau” si maresc “colesterolul bun”, iti ofera senzatia de satietate. Aceste grasimi se gasesc in nuci, fistic, alune, soia, avocado, unt de arahide, seminte si chiar ciocolata amaruie.

Apa este un element foarte important in aceasta dieta de aceea este recomandat a se consuma minim 2 litri de apa pe zi.

Foarte important ca aceasta dieta sa dea rezultate este sa faci exercitii fizice regulat. Trebuie sa te axezi pe exercitii ale abdomenului, in acest fel vei putea observa rezultate mult mai repede. Este necesar sa faci sport si sa ai un meniu sanatos si echilibrat daca iti doresti ca aceasta dieta sa dea roade.

Cateva din cele mai bune exercitii pentru abdomen le puteti gasi aici pe blogul Aleciei.