Eleganta sta in felul nostru de a fi, nu in hainele pe care le imbracam. Regulile de viata sunt mai importante decat regulile garderobei, deoarece eleganta este, de asemenea, sinonima cu educatia si comportamentul placut.

Atitudinea placuta este mult mai importanta decat pantofii scumpi. Cuvintele inteligente, intelepte si bine rostite au mai mult farmec decat hainele purtate. Ar fi bine sa-ti alegi cu atentie tinuta pe care o porti, dar de asemenea, ar fi bine sa ai o educatie buna si sa fii o persoana sincera.

Multi oameni cu bani isi pot cumpara cele mai scumpe haine pentru a arata bine, dar adevarata eleganta vine din interior. In principiu, eleganta se traduce prin educatie si bune maniere.

Nu trebuie sa porti o geanta de firma pentru a te considera o persoana eleganta. Degeaba porti cele mai scumpe haine si accesorii daca nu esti capabil sa-i respecti pe ceilalti si sa ii ajuti atunci cand au nevoie de tine.

O persoana eleganta reduce tonul vocii, nu barfeste, nu inventeaza minciuni si nu da vina pe altii. Cine este elegant, aduce bucurie celorlalti si este un exemplu de urmat.

O persoana eleganta nu le face rau celorlalti pentru a ajunge in varf. Stie sa ceara iertare si sa spuna multumesc. Este empatica si stie sa recunoasca virtutile celorlalti.

Cu toate acestea, eleganta se vede in actiunile de zi cu zi. Pentru ca eleganta este, asa cum am spus deja, sinonima cu respectul si educatia. Exista persoane care se imbraca in haine scumpe, dar nu sunt deloc elegante. In schimb, exista oameni simpli care, fara sa stie acest lucru, arata zi de zi cat sunt de eleganti.

Gaseste eleganta in a fi, nu in a avea

Cu totii putem avea lucruri scumpe cu care sa ne laudam, dar daca nu avem sufletul frumos, toata aceste lucruri nu au nicio valoare. O persoana eleganta este educata, iar acest lucru se vede atat prin vorbele pe care le spune cat si prin actiunile pe care le face.

Acestea fiind spuse, este minunat sa fii o persoana eleganta pentru ca, in mod natural, cei din jurul tau, vor invata sa te priveasca cu repsect si admiratie. Cand esti elegant prin actiunile tale, devii un exemplu bun de urmat, pentru ca multi si-ar dori sa fie ca tine.