epilator-rowenta-soft-extreme

Epilarea cu ajutorul unui epilator electric nu trebuie sa mai fie un chin pentru noi deoarece putem alege dintr-o multime de aparate epilatoare care ne ofera diverse avantaje ce transforma simpla epilare intr-un ritual de infrumusetare placut si relaxant. De ce trebuie sa platim pentru o epilare, sa ne pierdem timpul la salon ca mai apoi sa nu fim multumite de rezultat, cand acest lucru il poti face tu, la tine acasa cu ajutorul epilatorului Rowenta Soft Extreme. Cu banii cheltuiti pe 2 – 3 sedinte la un salon iti poti achizitiona un epilator destul de bun pe care il sa il folosesti ori de cate ori ai nevoie.

Epilator Rowenta Soft ExtremeEpilatorul Rowenta Soft Extreme () are un design placut si practic si o greutate de 280 grame ceea ce il face usor de folosit. Cele 2 trepte de viteza si cele 24 de pensete face ca acest epilator sa fie in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor pentru ca epilatul nu mai dureaza asa mult si in plus nu este dureros. Ce ai zice de un masaj in timpul epilarii?

Acest epilator o face si pe asta datorita dispozitivelor pentru masaj de care acesta dispune. Cele 24 de pensete aigura o epilare eficienta indepartand chiar si cele mai subtiri si scurte fire de par.

Capul pivotant al aparatului urmareste conturul corpului asigurand o epilare completa si usoara chiar si in zona inghinala sau la subrat. Aveti aici un mic pentru mai multe detalii. Epilatorul dispune de tehnologia micro-contact ceea ce inseamna ca pielea va avea un contact de 100% cu aparatul eliminand si cele mai mici fire de par. De asemenea, epilatorul Rowenta Soft Extreme  este dotat cu un sistem de iluminare ce te ajuta sa observi firele cele mai subtiri sau cele care raman in urma.

Din pacate, Rowenta Soft Extreme nu poate fi folosit fara cablu de alimentare si nu poate fi folosit sub apa. Stim ca apa face epilatul mai usor si nedureros insa chiar daca aparatul nu are aceasta functie, Wet&Dry, reuseste sa faca epilatul placut datorita dispozitivelor de masaj cu care este dotat.

epilator-rowenta-soft-extreme

Epilatorul vine la pachet cu accesoriile de baza si anume husa pentru transport si depozitare, cap pentru ras + exfoliat si accesoriu pentru epilat la subrat. Capul pentru ras si exfoliat este foarte util pentru ca acesta ridica firele de par care sunt lipite de piele pentru a putea fi prinse de epilator si smulse.

Epilatorul Rowenta Soft Extreme este accesibil din punct de vedere pretului, este eficient si transforma epilarea intr-un lucru la care nu trebuie sa te mai gandesti cu teama pentru ca doare si dureaza mult.