Este normal sa urati persoana pe care o iubesti pentru ca fiintele umane sunt paradoxale. Cand iubirea este autentica, ura nu este decat un episod scurt care poate fi procesat.

Intr-o anumita masura, este destul de normal sa urasti persoana pe care o iubesti. Multi oameni cred ca opusul iubii este ura, cand, de fapt, este indiferenta. Ura si iubirea sunt doua sentimente legate intre ele.

Pe de alta parte, este important sa amintim ca doar aparatele sunt 100% consecvente si supuse, ascultatoare. Daca apesi un buton, face exact ce doresti tu. Practic, nu poate procesa comanda intr-un alt mod. Nu are alta optiune decat sa faca ceea ce tu i-ai spus.

Oamenii, in schimb, proceseaza toti stimulii externi si interni. Multi factori ne afecteaza pe fiecare in mod diferit si, in consecinta, nu gandim si nu simtim la fel in fiecare zi. Este adevarat ca toti indivizii se deplaseaza in anumiti parametri care sunt destul de stabili.

Totusi, acestia se schimba intr-o anumita masura. Din acest motiv, este posibil sa urasti persoana pe care tu o iubesti.

Iubire si ura, doua parti ale aceleasi monede

Oamenii rareori experimenteaza sentimente si emotii intr-un mod pur. In orice moment, chiar si cea mai tandra iubire poate lasa loc pentru ura. Chiar si cele mai grijulii mame pot avea, la un moment dat, un sentiment de respingere fata de copiii pe care ii iubesc atat de mult.

Poti sfarsi prin a ura persoana pe care o iubesti pentru ca iubirea si ura sunt destul de asemanatoare. Cand iubim, suntem deosebit de sensibili la actiunile partenerului nostru si orice ar face ne afecteaza.

Multi oameni isi idolatrizeaza partenerii atunci cand se indragostesc. Acesta este ca un sentiment superuman unde nu exista contradictii sau emotii negative. Cu toate acestea, mai devreme sau mai tarziu, oamenii incep sa vada ca lucrurile nu stau chiar asa cum le vad ei.

Oamenii sunt inteligenti si stangaci, curajosi si tematori, maturi si copilarosi in acelasi timp. Cu toate acestea, unele trasaturi pot predomina.

Nici macar iubirea pe care oamenii o simt pentru ei insisi nu este complet stabila. Este posbil sa te urasti pe tine din cand in cand. Acest lucru se poate intampla atunci cand esti dezamagit de ceea ce faci.

Urasti persoana pe care o iubesti

Orice iubire mare lasa cicatrici. De fapt, de cele mai multe ori, echilibrul in dragoste apare numai dupa ce te confrunti cu situatii dificile sau provocatoare. S-ar putea sa urasti persoana pe care o iubesti uneori, dar este posibil, de asemenea, sa reconstruiesti afectiunea si sa gasesti un nou echilibru. Este vorba despre dragoste autentica.

Fiecare dintre noi poate fi mai bun. La urma urmei, toata lumea are defecte de care nu este foarte mandra. Unii cred ca nu sunt in starea sa schimbe aceste defecte in calitati. Cu toate acestea, asta nu ii face mai buni sau mai rai, ci doar vorbeste despre natura lor.