breton

Bianca Dragusanu, presupun ca stiti cu totii cine este. Nu ii voi face o biografie deoarece este un personaj foarte cunoscut si probabil v-as plictisi repetand lucruri pe care deja le stiti. Totusi, voi vorbi putin despre magazinul ei si produsele pe care le comercializeaza prin intermediul lui, in special despre extensiile de par care sunt atat de apreciate si iubite. Inainte de toate haideti sa vedem cateva dintre cele mai apreciate modele de extensii de la Bianca Dragusanu:

extensii bianca dragusanu

Probabil primele lucruri care le-ati remarcat sunt preturile, care intre noi fie vorba sunt destul de mici tinand cont ca extensiile Bianca Dragusanu sunt din par natural si sunt de o calitate extraordinara. Bineinteles, in oferta Divisima veti gasi si extensii din par sintentic care sunt si mai ieftine, costand in jur de 80 de lei insa sfatul meu este sa mergeti pe cele din par natural deoarece diferentele sunt vizibile atat din punct de vedere al aspectului cat si din punct de vedere al calitatii si rezistentei lor.

Cel mai mult imi plac extensiile cheratina par natural, despre care vorbea si o prietena zilele trecute pe blogul ei. Sunt o adevarata arta, placute la atingere, de calitate superioara si … destul de ieftine zic eu. Vad ca pe siteul Divisima au preturi incepand de la 125 lei, preturi foarte bune as putea spune. Adica, nu cred ca mai gasiti undeva extensii din par natural mai ieftine.

Alte chestii care mi-au placut in magazinul pe care il are Bianca Dragusanu au fost bretoanele. Chiar am vrut zilele trecute sa imi comand un breton roscat din par natural, insa am zis sa mai astept pana la sfarsitul lunii cand iau salarul. Sunt cateva zeci de modele de bretoane foarte interesante. Abia astept sa il comand si eu sa ii pot face un review ca la carte. Sunt sigura ca voi fi incantata de el.

breton par natural bianca dragusanu
Voi ce fel de extensii preferati? Ce parere aveti despre extensiile Bianca Dragusanu?

PS. va rog sa nu transformam acest articol in cancan si sa discutam doar despre extensiile de par si produsele din magazinul pe care il detine Bianca Dragusanu. Alte detalii despre viata ei personala o privesc doar pe ea si sincer, cred ca fiecare ar trebui sa isi vada de problemele si viata sa personala, nu a altora indiferent ca apar sau nu pe sticla.