De foarte mult timp imi doream sa inlocuiesc zaharul cu ceva, iar zaharina nu era tocmai pe gustul meu sa spun asa. Am incercat o perioada cu zaharina insa a fost un fail total, adica practic ma chinuiam sa imi beau cafeaua dimineata. Mierea de albine, este o optiune valabila insa pe care o pot folosi doar pentru ceai, cu cafeau nu prea merge.

Cu vreo 4 – 5 saptamani in urma citisem articolul despre extra fit de pe alecia.ro  si mi-am spus sa incerc si eu, deoarece nu am nimic de pierdut. Una la mana, scot din alimentatie zaharul si doi la mana, daca sunt norocoasa poate  scap si de cateva kilograme care spre rusine mea le-am pus in ultima perioada.

Zis si facut, am intrat pe site-ul oficial extrafit, mi-am comandat o cutie de ExtraFit care a costat 79 lei, am asteptat vreo 2 zile pana mi-a ajuns si voila, am inceput sa imi fac de cap cu ele. Au trecut fix 3 saptamani si 2 zile de cand am inceput sa iau ExtraFit (vezi oferta la pastilele extra fit) asa ca voi incerca sa scriu cateva concluzii si pareri personale, care sper sa va fie de ajutor:

Va recomand sa cititi mai multe pareri despre Extrafit. Sunt acolo cateva persoane care l-au folosit si spun lucruri interesante
  • Nu am tinut nici o dieta, nici sport nu am facut insa totusi am slabit cred ca vreo 3 kilograme. Ce incerc sa spun este ca cei de la Extra Fit exagereaza putin cu promisiunile. Nu cred ca este posibil nici in ruptul capului sa slabesti 5 kilograme pe saptamana dupa cum spun ei acolo. Fara dieta, aproximez un maxim 1 – 2 kg pe saptamana.
  • Inlocuieste zaharul cu succes. Chiar nu ma asteptam sa indulceasca atat  de bine si sa fie in regula cu cafeaua. Din acest motiv, voi ramane in continuare o cu ExtraFit.

Dupa cum v-am spus mai sus, pe mine m-a interesat in mod special Extrafit ca indulcitor, slabirea a fost ca un bonus sa ii spun asa. Totusi, din cate am citit pe site-ul lor se pare ca ar contien HCA si alte cateva ingrediente care au efecte asupra stratului antiadipos si accelereaza arderea grasimilor.

Pare destul de interesant si cred ca imediat ce ma intorc din concediu voi incepe sa tin o cura de slabire mai pe bune cu Extrafit cu dieta si alegare seara. Sunt curioasa cat de eficient va fi in acest mod si bineinteles, daca voi pune kilogramele pierdute inapoi. Cat de curand voi reveni cu un update in acest articol si voi scrie cat de bine (sper eu) a mers cura de slabire cu Extrafit.