Nu este ncesar mereu sa te adresezi medicului pentru a afla daca esti complet sanatos. Doar priveste-ti fata in oglinda si afla daca ai vreo problema.

Frunte si sprancene

Daca ai pielea iritata pe frunte si sprance, concentreaza-te asupra stomacului. Acest simptom poate inidca faptul ca ai indigestie.

Nas

Daca acneea apare pe fata, in special in jurul nasului, s-ar putea sa nu fie vorba doar de probleme hormonale. Acest lucru poate arata ca esti prea stresat si ar trebuie sa te calmezi. Este recomandat sa-ti iei cateva zile libere si sa-ti limpezesti mintea.

Urechi

Daca observi ca urechile tale sunt pline de cosuri sau eruptii, probabil ai o problema cu tractul urinar. S-ar putea sa fie vorba de o infectie sau o inflamatie. Ar fi bine sa te adresezi unui medic pentru a primi un tratament adecvat.

Chip 

Acneea, roseata accentuata sau petele pot indica faptul ca plamanii tai nu functioneaza corect. Daca fumezi sau traiesti intr-un mediu poluat, este timpul sa faci unele schimbari, pentru ca sanatatea ta este mai importanta.

Buze

Buzele pot fi uscate, crapate si pot avea o culoarea ciudata. Acestea ar putea fi semne care indica probleme digestive. Imbunatateste-ti dieta, consuma mai multe fructe si legume si totul va fi bine.

Barbie

Daca pe barbie apar diverse probleme ale pielii, ar putea fi vorba de o serie de moficari hormonale. Acestea pot fi legate de menstruatie sau menopauza. Este recomandat sa mergi la un medic specialsit pentru a descoperi problema si a primi un tratament eficient.