Fondul de ten din gama Ecobeauty este un fond de ten cu o textura usoara, acopera delicat tenul si ii confera un aspect luminos, natural si sanatos. Cel mai important lucru care face acest fond de ten sa fie unul extrem de bun este faptul ca are in compozitie ingrediente 100% naturale, la fel ca si celelalte produse din gama Ecobeauty si multe alte produse Oriflame. O mare parte din produsele de ingrijire a fetei si corpului contin elemente 100 % naturale.

Acesta este un lucru foarte important la care trebuie sa ne gandim cand vrem sa achizitionam o crema hidratanta, fond de ten sau orice alte produse.

Fondul de ten Ecobeauty contine unt de Shea din sursa Fairtrade Organic care iti lasa pielea neteda, frumoasa si sanatoasa redandu-i aspectul natural. Textura acestui fond de ten este una foarte usoara,nu incarca tenul si uniformizeaza perfect nuanta pielii dumneavoastra. Pe langa faptul ca acesta acopera semnele de oboseala, hraneste si hidrateaza tenul.

Este disponibil in cinci nuante – Porcelain, Light Ivory, Natural Beige, Golden Beige si Dark Beige. Trebuie doar sa alegeti nuanta potrivita tenului dumneavoastra pentru a va bucura de un aspect al tenului cat mai placut si natural.

Important !

Acest fond de ten este 100 % natural, nu contine parfumuri sintetice si parabeni. Ambalajul sau este produs doar din materiale reciclabile.