combina-samsung

Parerea mea generala despre reducerile minune stiti. Majoritatea produselor care le-am urmarit de-a lungul timpului si am asteptat un Black Friday pentru ele, au fost fail-uri deoarece preturile au fost aceleasi, chiar si la Emag, magazinul cel mai de incredere din punctul meu de vedere.

In dimineata aceasta am aflat (da stiu, am fost cam in urma cu stirile) de o campanie de reduceri organizata de ei, numita “Rvolutia Preturilor” si bineinteles m-am dus direct la electrocasnice unde spre suprinderea mea dar si spre bucuria mea in acelasi timp am observat ca reducerile de data aceasta sunt “pe bune” chiar si la produsele care le avem si noi pe lista si le urmarim de cateva luni.

Unul din ele este un frigider pentru casuta de la tara. Nu dorim ceva ultra performant insa dorim sa fie totusi incapator, sa aiba un design placut, un congelator decent si bineinteles sa fie ieftin, sau ma rog, la un pret decent. Acum cu revolutia preturilor urmarit toate frigiderele la reducere si am pus ochii pe:

combina-Whirlpool1. Combina frigorifica Whirlpool WBE

Care are o reducere de 250 de lei, are un volum total de 339 litri de unde congelatorul este de 113 si volumul frigiderului este de 226 litri. Congelatorul are 3 compartimente deci este foarte practic, frigiderul este la fel de practic avand 4 rafturi si posibilitatea de le mari sau micsora in functie de necesitati.

Bineinteles, transportul gratuit de la emag este si el un plus. Chiar daca majoritatea magazinelor ofera transport gratuit in localitate la frigidere si alte electrocasnice mari, online, inca sunt magazine care (din pacate) nu suporta costurile transporturilor si totusi, preturile produselor sunt la fel de mari sau chiar mai mari.

Nivelul de zgomot este 39 decibeli, iar autonomia fara curent este de aproximativ 24 de ore, spre deosebire de alte modele care au o autonomie de doar 16 ore.

2frigider-Gorenje. Frigider cu doua usi Gorenje RF4141AW

A 2a jucarie pe care am pus ochii este frigiderul del a Gorenje care este cu o reducere de 300 de lei si in perioada 6 Iunie – 31 August vine cu garantie 5 ani de zile. Pretul frigiderului in momentul acesta este 999 lei (vezi pretul actualizat in cazul in care citesti articolul mai tarziu) si chiar daca din punctul meu de vedere este inferior celui de mai sus, este o alegere buna daca doriti un frigider care sa coste maxim 1000 lei.

Are un volum total de 232 litri dintre care congelatorul are 49 litri (este un congelator destul de mic), iar restul sunt ai frigiderului. Este de notat consumul acestui frigider care este foarte mic si anume 231 kWh pe an.

In rest, este un frigider normal, nu are nimic in mod special dar nici nu ii lipseste nimic din ce ar trebui sa aiba un frigider de care sa te poti folosi fara probleme.

3. Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA

combina-samsungEste al 3lea din lista noastra si din pacate cred ca va ramane doar “pe lista” deoarece in ciuda faptului ca are o reducere de 300 de lei, depaseste bugetul nostru.

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, este o combina frigorifica foarte eleganta (cum ne-a si obisnuit Samsung de altfel) si foarte incapatoare, avand 290 de litri de unde congelatorul are 98 (dublu fata de cel Gorenje).

Atat congelatorul cat si frigiderul este impartit pe rafturifoarte frumos si are tot felul de chestiute utile. Compresorul Inverter Digital este iarasi un plus al acestei combine, la fel cum este si iluminarea interioara foarte placuta DAR raman totusi “mofturi” si “luxuri”.

Un alt avantaj al acestei combine pe care l-am aflat din review-urile catorva persoane care o detin, este faptul ca este foarte silentioasa spre deosebire de alte modele. Stiu ca sunt persoane care locuiesc in garsoniere care au bucatarii foarte mici si sunt nevoite sa tina frigiderul in camera. Pentru acestea, este absolut necesar ca nivelul de zgomot sa fie mic, deci Samsung RB29FERNDSA ar fi o alegere foarte buna.