prietenie verisori

Fiecare membru al familie joacă un rol în viața noastră. În copacul vieții, verișorii sunt printre cele mai importante ramuri. Chiar dacă ești singur la părinți sau mai ai frați, cu verișorii tăi vei crea prima legătură din afara casei.

Când vorbim despre primii prieteni din copilărie ne referim la frați. Cu toate acestea, ar trebuie să-i menționăm și pe verișorii noștri, deoarece cu ei am împărțit primele jocuri, primele emoții și primele secrete.

Datorită lor, în timpul copilăriei sau adolescenței, am reușit să trecem peste anumite probleme și am cunoscut o mică parte a lumii. Cu verișorii noștri facem adesea primele călătorii și alături de ei învățăm să descoperim locuri noi.

Nu toți oamenii au norocul de a locui în același oraș cu verișorii lor, dar chiar dacă sunt la distanță, legătura dintre ei este foarte puternică.

Relația de afecțiune care se creează între copiii fraților este specială, prețioasă și nu se destramă. Chiar și atunci când devin adulți, verișorii păstrează o legătură frumoasă.

Când suntem mici este normal să ne mai certăm cu verișorii noștri, la fel cum este normal să ne și împăcăm. Copiii știu că timpul petrecut alături de prietenii lor este valoros, de aceea caută întotdeauna o modalitate de a-și rezolva rapid problemele.

Învățăm multe alături de verișorii noștri. Majoritatea dintre noi avem un verișor bun despre care vorbim cu mândrie în fața prietenilor.

Nu este ceva neobișnuit ca verișorii să rupă legătura din cauza conflictelor dintre părinți. Pe de altă parte, atunci când există înțelegere între unchi, relația dintre veri este influențată într-un mod pozitiv, iar toată familia se înțelege foarte bine.

Dacă ai verișori, înseamnă că nu ești niciodată singur, chiar dacă aceștia locuiesc la sute de kilometru distanță. Există mereu un membru al familiei gata să-ți ofere sprijin în orice moment.

Prietenia dintre verișori durează ani de zile. Când relația dintre veri este bună încă din copilărie, se transformă într-o prietenie extraordinară la vârstă adultă.

Verișorii noștri ne vor oferi sprijinul lor ori de câte ori vom avea nevoie, de aceea trebuie să-i prețuim.