balerini-rozDespre balerini am mai vorbit in cateva articole aici si aici, insa nu prea am vorbit deloc despre asortarea lor si cand zic la asortarea lor ma refer la asortarea lor corecta si cu bun gust. La ce tipuri de haine putem purta balerini? Cand si in ce locuri putem burta blerini? Cred ca fiecare din noi si-a pus macar o data cel putin una din aceste intrebari. Haideti sa vedem …

Poti purta balerini la:

  • Colanti. Colantii sunt fara indoiala una dintre cele mai bune posibilitati de asortare a balerinilor pe care le avem. Intotdeauna o pereche de balerini si o pereche de colanti frumosi ne pot scoate din impas atunci cand trebuie sa alegem o tinuta pentru iesit la plimbare, mers la cumparaturi, mers la facultate etc.
  • Pantalonii 3 sferturi si pantalonii scurti. Se potrivesc foarte bine in combinatie cu balerinii si in plus au avantajul ca va vor pune picioarele in evidenta.
  • Jeanisii. Cred ca este cea mai clasica combinatie pe care o puteti face cu balerini insa una care va ramane intotdeauna placuta si cu bun gust. O pereche de jeansi frumosi pot fi purtati la orice tip de balerini, oricand si oriunde.

Cat de repede urmeaza un articol cu titlul: la ce sa NU porti balerini. Tineti aproape 😉