epilator-philips

Sunt 4 echipamente laser folosite in epilarea definitiva pe care le puteti gasi in saloane in acest moment:

  • Laserul Nd Yag
  • Laserul Alexandrit
  • Dioda Laser
  • Laserul Ruby

Epilarea IPL (cu Lumina intens pulsata) o tratam separat aici.

Laserul Nd Yag este o noua tehnica de epilare definitiva cu laser. Cel mai mare avantaj al acestuia este ca este folositor pentru toate tipurile de piele, in particular pe pielea inchisa la culoare sau bronzata. Acesta e un lucru cu care alte lasere nu se pot lauda. Dar nu se obtin rezultate bune cu par deschis la culoare, fin. Pacinetii au raportat epilarea cu laserul YAG laser ca fiind dureroasa. Sistemul YAG este de obicei recomandat pentru pielea bronzata sau inchisa sau foarte inchisa la culoare.

Laserele Alexandrite sunt cele mai rapide sisteme laser de epilare definitiva. Sunt ideale pentru pielea foarte deschisa la culoare si pot fi folosite de cei cu ten deschis pana la masliniu.

Dioda Laser este o metoda eficienta de epilare definitiva pentru pielea mai inchisa la culoare si in consecinta putin eficienta pentru parul fin si tenul deschis la culoare. Are o rata de repetitie rapida ajutand la acoperirea zonelor extinse facand posibil tratamentul rapid al zonelor largi de corp. Dioda laser este cel mai bun laser pentru cele mai multe tipuri de piele bazat pe folosirea acestuia pe termen lung.

Laserul Ruby este cel mai vechi tip de laser folosit in scopul epilarii definitive. Este preferabil sa fie folosit pentru parul fin si deschis la culoare si persoanele cu pielea inchisa la culoare sau cu piele bronzata ar trebui sa-l evite. Este lent si acopera o zona mica de piele.