lemo-silhouetteIn urma cu cateva luni am facut un mic review pentru pastilele de slabit Lemo Silhouette si l-am postat pe blogul de pastile de slabit pe care obisnuiesc sa postez periodic cate un articol sau review. Constat acum ca acel review a prins foarte bine la public, ba chair am primit multumiri si invitatii la cafea drept recompensa pentru recomandarea mea. Ei bine, cum multumirile si aprecierile cititorilor sunt cele care ma mentin activa in online, astazi voi vorbi si pe blogul meu de suflet despre pastilele Lemo Silhouette. Sa incepem cu inceputul!

Ce este Lemo Silhouette?

Lemo Silhouette este unul dintre cele mai apreciate pastile de slabit despre care am scris pana acum si credeti-ma pe cuvant ca am scris cam despre tot ce a aparut in Romania in ultimii ani si a fost “safe” pentru sanatatea noastra.

Producatorii sustin ca in urma curelor cu Lemo Silhouette veti slabi aproxmativ 12 kilograme pe luna, lucru care pe buna dreptate mi se pare putin cam … prea mult. Mi-am facut in dimineata aceasta timp si am luat toate valorile postate in comentarii la diferite articole despre Lemo Silhouette si pe unele forumuri de profil, le-am pus intr-un excel si am facut o medie. De la 65 de persoane care au tinut cura cu Lemo Silhouette intre 1 si 3 luni, media kilogramelor pierdute pe luna a fost de 4.89 kilograme.

De unde poti cumpara Lemo Silhouette?

Vezi oferta LemoSilhouette si alte detalii despre produs la importator.

Totusi trebuie sa precizez ca totul depinde de organismul fiecaruia si de stilul sau de viata. Daca  veti adopta o dieta sanatoasa, hipocalorica, bazata in special pe fructe, legume, carne slaba, lactate etc si veti face sport de cel putin 3 ori pe saptamana (nu cere nimeni sport de performanta, insa de alergat cate 30 de minute de 3 ori pe saptamana, cred ca este la indemana oricui) sunt sigura ca veti depasi fara probleme acea medie. Sfatul meu personal este sa nu cadeti in extreme si sa nu abuzati nici de pastile nici de dieta. Incercati sa gasiti un echilibru si sa slabiti SANATOS si in timp. Daca dati pana in 5 kilograme pe luna jos, este perfect!

Ce ingrediente contine Lemo Silhouette?

Pastilele Lemo Silhouette au in compozitia lor 6 ingrediente 100% naturale si in plus avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare. Acestea sunt:

  • Lamaia verde
  • Portocalul Amarui
  • Ananasul
  • Aloe Vera
  • Guarana
  • L’arginina

Din dorinta de a nu lungi prea mult articolul, am scris doar ingredientele fara vreo descriere, insa daca sunteti curiosi de cum actioneaza fiecare ingredient in parte in cura de slabire, apelati la prietenul nostru comun Wikipedia. De asemenea trebuie sa stiti ca Lemo Silhouette nu contine sibutramina sau alte tipuri de substante interzise.

Cat costa Lemo Silhouette?

In functie de numaul de cutii adica de durata curei, preturile sunt urmatoarele:

  • 1 cutie (cura de 2 saptamani) – 89 lei
  • 2 cutii (cura de 4 saptamani) – 149 lei (30 lei discount)
  • 3 cutii (cura de 6 saptamani) – 217 lei (50 lei discount)
  • 3 cutii de Lemo Silhouette + 2 cutii de Detoxi Colon – 377 lei (70 lei discount)

Optati pentru unul din aceste pachete in functie de necesitatile dumneavoastra. La pachetele de 2 si 3 cutii de LemoSIlhouette livrarea este gratuita oriunde in tara.

Cum se ia LemoSilhouette?

Conform indicatiilor producatorului, se ia cate 1 comprimat pe zi (sfatul meu personal este sa respectati indicatiile sale si sa nu abuzati, indiferent de cat doriti sa slabiti) de preferat dimineata!

Pareri de la cei care au folosit Lemo Silhouette:

Mi-am permis sa „fur” cateva din parerile anumitor persoane care au folosit LemoSIlhouette si sa le postez aici. Evident, am ales doar cateva insa va astept si pe voi cu parerile si experientele personale.