Cunoscut drept unul dintre cele mai recomandate produse de slabit de la noi din tara, LemoSilhouette a reusit, in ultimile 3 luni de zile, sa fie in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor ce doresc sa scape rapid de ceva kilograme in plus. Este, din statisticile specialistilor, printre putinele produse cu efect puternic de slabire, dar fara componente ce pot dauna organismului, fiind produs in totalitate din plante.
Acesta a reusit sa se integreze foarte usor in curele de slabire oferite de specialisti, fiind un produs romanesc de foarte buna calitate, si totodata la un pret excelent. Produsul este prezent pe piata sub forma unor capsule, ce se administreaza conform indicatiilor medicului.

Ingredientele Lemosilhouette si actiunea acestora

lemosilhouetteLa baza produsului, sta chiar lamaia verde, ce este foarte raspandita in majoritatea curelor de slabire, datorita proprietatiilor bine definite ce ajuta la arderea grasimilor. Pe langa lamaia verde, alte cinci componente, cu roluri foarte bine definite in actiunea de slabire, fac parte din componenta acestui produs. Acestea sunt portocalul amarui, aloe vera, ananas, guarana si l’arginina.

Lamaia verde se gaseste in cantitate de 80 mg, fiind printre cei mai cunoscuti antioxidanti naturali din lume. Aceasta planta este, conform unui studiu britanic al celor de la British Slimming Clinic, cel mai bun ingredient natural folosit in curele de slabire din intreaga lume, fiind de altfel prezent in peste 90% din produsele de slabit, ce au la baza produse naturiste. Lamaia verde mai este util si pentru intarirea sistemului imunitar, atat de necesar oricarui organism.

Al doilea element natural component, este portocalul amarui, denumirea stiintifica a acestuia fiind citrus aurantium. Cantitatea prezenta in LemoSilhouette este de 80mg, la fel ca si lamaia verde. Acest fruct tonic, este folosit in curele de slabit, datorita substantei sinefrina, ce se gaseste in componenta acestuia, si care, are un efect benefic in cazul tulburarilor digestive.

O cantitate de 60 mg de aloe vera se regaseste in LemoSilhouette, fiind una din cele mai vechi plante, folosite in curele si dietele pentru slabit, dar si pentru diferite afectiuni suportate de catre organism. Ananasul este si el un foarte bun intaritor al sistemului imunitar, fiind prezent in cantitate de 40 mg. Accelerarea metabolismului este un alt atribut de baza al ananasului. 40 mg, este de asemenea si cantitatea de guana prezenta in produsul natural de slabit LemoSilhouette, continutul de guaranina a acesteia, avand rol de energizant al organismului, asemenea cofeinei, dar fara efecte nocive asupra organismului. Tot pentru slabit sunt folosite si substantele teofilina si teobromina, ce se regasesc de asemenea in guarana.

Pentru ca, in toata aceasta compozitie, este necesar si un stimulator pentru metabolism, fiind de asemenea si un anabolizant pentru masa musculara, au fost introduse si 20 mg de l’arginina. Astfel ca, masa musculara nu este eliminata odata cu grasimile.

Administrarea Lemosilhouette

Conform indicatiilor medicilor specialisti, acest produs se poate administra in cure minime de 2 saptamani, intr-o cura medie de 4 saptamani sau chiar intr-o cura de 6 saptamani, in functie de numarul de kilograme pe care doriti sa-l scadeti, dar si, in functie de organism. In timpul curei de slabire, se recomanda administrarea unei singure capsule zilnic, de preferinta in cursul diminetii, alaturi de un pahar cu apa plata.

Recomandari personale pentru cura cu lemosilhouette

Va recomand exercitiile cardio pe toata durata curei de slabire, si de asemenea, foarte multa miscare. Toate acestea trebuiesc echilibrate cu o dieta cat mai sanatoasa posibil si bineinteles suficienta odihna.

Este adevarat faptul ca foarte multe persoane au slabit cu Lemosilhouette fara sa faca miscare, insa cei care au facut s-au bucurat de un tonus muscular de zile mari, un plus de sanatate si nu in ultimul rand o stare generala de bine. Daca nu sunteti pragatite sa alergati sau sa mergeti la sala, 30 – 60 de minute de plimbare zilinica tot miscare se numeste si tot aceleasi efecte le are. 🙂

Precautii cand utilizati lemosilhouette

Excesul de lamaie verde este contraindicat, aparitia unor calculi renali fiind posibila, datorita sarurilor alcaline din sucul de lamaie, ce precipita acidul uric deci nu luati doze mai mari decat cele recomandate de producatori pe cutie.

De asemenea daca suferiti de efectiuni care sunt catalogate de medici ca fiind grave, luati orice fel de tratament sau credeti ca sunteti alergic la unul din ingredientele lemosilhouette, cereti sfatul medicului inainte de a incepe o cura cu acest supliment.