Iata o reteta super simpla, pe care o poti folosi pentru a elimina mirosul neplacut ce vine din chiuveta. Poti pregati remediul in maximum 5 minute si apoi il poti pastra in congelator, pentru a-l folosi din nou cand chiuveta incepe sa miroase urat.

Prinicpalul ingredient al acestui remediu eficient este otetul. Otetul alb distilat este ieftin, ecologic si poate fi folosit pentru eliminarea bacteriilor, mucegaiului si germenilor. Este, de asemenea, natural, non-toxic si utilizat frecvent in bucatarie.

Lamaia, cel de-al doilea ingredient folosit pentru eliminarea mirosului neplacut din chiuveta este un fruct comestibil, ecologic, folosirea adeea pentru dezinfectarea suprafetelor. In plus, are un miros foarte placut.

Amestecand otetul alb distilat cu coaja de lamaie vei obtine un produs de curatare eficient, cu miros placut. Am folosit adesea cojile de lamaie pentru a curata si a elimina mirosul neplacut din chiuveta, dar de curand am dat peste aceasta reteta simpla si mult mai eficienta.

Ingrediente necesare:

  • Coaja de la 3 lamai
  • 1.5 cani de otet alb distilat

Mod de preparare si utilizare:

Taie coaja de lamaie in bucati mici si adaug-o intr-o tava de cuburi de gheata. Torna otet alb distilat in tava. Introdu apoi tava in congelator.

Dupa ce cuburile au inghetat, scoate-le din tava si depoziteaza-le intr-o punga de plastic. Daca nu vei face acest lucru, tot congelatorul va mirosi a otet.Adauga doua cuburi inghetate in chiuveta urat mirositoare. Da drumul la apa si las-o sa curga pana cand gheata se topeste (dureaza aproximativ 30 de secunde). Imediat mirosul neplacut va disparea.