In spatele unui barbat grozav, exista intotdeauna o femeie grozava. In spatele unei femei de succes, exista intotdeauna un barbat de succes.

Pentru a evolua nu este suficient doar sa fii la locul potrivit in momentul potrivit, ci trebuie sa fii si alaturi de persoana potrivita. Persoana potrivita face diferenta.

Adevaratul partener este cel care isi face timp sa vorbeasca cu tine si sa te asculte. De asemenea, iti ofera sprijinul sau neconditionat si te ajuta sa treci peste momentele dificile. Nu este suficient sa fiti sot si sotie, ci trebuie sa fiti o echipa, trebuie sa stiti sa vorbiti, sa ascultati si sa cresteti impreuna.

Din pacate, cred ca majoritatea cuplurilor nu se gandesc la asta inainte sa se casatoreasca si nu isi aleg corect partenerul de viata.

In general, se concentreaza pe pasiune si iubire si nu pe prietenie. Multi vor spune ca prietenia vine odata cu iubirea, insa eu consider ca prietenia este un cadou scump pe care nu toata lumea poate sa-l ofere.

Unele relatii pot dura o viata intreaga, chiar daca cei doi parteneri nu se iubesc. Desi partenerii nu vor simti niciodata fluturi in stomac atunci cand se vor vedea, vor putea avea o relatie lunga. Asta nu inseamna insa ca o prietenie poate exista fara iubire.

Nu vorbesc despre iubirea pasionala, vorbesc despre iubirea neconditionata, cea mai mare dragoste care exista intre parinti si copii, intre frati si chiar intre prieteni. Pe scurt, pentru a exista prietenie intre doua fiinte, trebuie sa existe dragoste.