O femeie înțeleaptă nu-i va cere niciodată aceste lucruri partenerului său

femeie independenta relatie frumoasa

Stabilirea regulilor este importantă într-o relație, dar solicitarea unor lucruri imposibile sau rănirea partenerului pot avea un impact negativ asupra legăturii dintre cele două persoane.

7 lucruri pe care o femeie înțeleaptă nu ar trebui să i le ceară niciodată partenerului ei

Multe femei cred că bărbații le datorează ceva și continuă să le ceară tot felul de lucruri. Cu toate acestea își dau seama că au greșit, dar doar atunci când este prea târziu.

Iată ce nu ar trebui să-i ceri niciodată unui bărbat:

Nu-i cere să aibă grijă de tine

Desigur, uneori avem nevoie de sprijin și ajutor în momentele dificile. Însă, nu trebuie să-i dăm unui om impresia că el este responsabil de ceea ce ni se întâmplă. Suntem femei care se pot îngriji singure, nu fetițe care trebuie îngrijite.

Nu-i cere să renunțe la ceea ce-i place 

Unui bărbat nu trebuie să-i ceri niciodată să renunțe la slujba sau pasiunile lui pentru a petrecere mai mult timp cu tine. O femeie inteligentă știe că acest lucru îl va face nefericit. Viața lui constă din multe elemente mici, nu doar din dragostea lui pentru tine.

Nu-i cere să renunțe la prietenii sau familia lui

Este posibil să nu-ți placă o anumită persoană din anturajul sau familia partenerului tău. Asta nu înseamnă însă că trebuie să-l obligi să rupă legătura cu ea, chiar dacă are un efect negativ asupra lui. El apreciază mult prieteniile pe care le-a legat de-a lungul anilor, iar relația cu familia sa este foarte importantă.

Nu-l forța să facă ceea ce nu-i place

Dacă el urăște dansul, dar tu visezi să dansezi cu el, sunt șanse să te refuze. Nu insista, pentru că nu este obligat să-ți facă pe plac. Imaginează-ți cum te-ai simți tu dacă el ar încerca să te forțeze să faci ceva ce urăști.

Nu-i cere să se schimbe pentru tine

O femeie care știe cât este de importantă o relație nu-i cere partenerului să se schimbe. Știe că este îndrăgostită de un bărbat adevărat care se va schimba doar atunci când simte el că este necesar. Parteneră ideală îl acceptă pe bărbatul ei așa cum este și îl inspiră să devină o persoană mai bună, dar o face într-un mod discret.

Nu-l forța să uite de existența altor femei

A sosit timpul să înfruntăm adevărul: bărbații nu pot ignora femeile frumoase. Dacă ar face acest lucru, ar fi contrar naturii lor. Și ochii femeilor sunt uneori îndreptați spre alți bărbați, dar asta nu înseamnă că vor să-și înșele partenerul sau că nu-l iubesc.

Nu-i cere dovezi de iubire

O femeie înțeleaptă nu-i va cere niciodată partenerului să-i demonstreze că o iubește și nici nu-i va cere dovezi că nu o înșală. Când relația dintre ea și partenerul ei se bazează pe încredere, femeia nu-i verifică telefonul și nu-i accesează e-mailul.