Nu te speria. Otetul din cidru de mere nu-ti va arde pielea. Multi oameni au inceput sa foloseasca acest otet in loc de apa si isi spala fata cu el. Cand am auzit asta prima data, am ramas surprinsa.

Otetul din cidru de mere este foarte bun pentu piele, deoarece contine ingrediente cu beneficii uriase.

Impactul pozitiv pe care il are otetul din cidru de mere asupra pielii, se datoreaza acizilor Alpha Hydroxy din compozitia sa. Oamenii considiera otetul din cidru de mere cel mai bun (si mai ieftin) produs pentru piele.

Este timpul sa nu mai dai banii pe produse scumpe pentru a obtine acelasi rezulat. Alpha Hydroxy poate fi gasit in multe produse pe ten, foarte scumpe.

Cum se foloseste?

Ia o bila de bumbac si inmoai-o in otet din cidru de mere diluat. Aplica otetul pe fata si lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute. Spala-te apoi cu apa curata.

Inlocuieste tratamentul facial scump cu aceasta metoda. Multi dintre prietenii mei au incercat-o deja.

Chiar si persoanele care se lupta cu acneea ar trebui sa-si spele fata cu otet din cidru de mere, deoarece are proprietati antifungice si antibacteriene. Asta inseamna ca otetul din cidru de mere pervine acneea si alte infectii ale pielii.

Retine insa ca otetul din cidru de mere este un produs puternic si trebuie diluat inainte de utilizare. In caz contrar, ar putea deteriora pielea.

Daca nu stii cum sa diluezi otetul, iata o reteta care ti-ar putea fi de ajutor.

Ingrediente:

  • 1 lingura otet din cidru de mere
  • 3 linguri apa

Mod de preparare:

Amesteca cele doua ingrediente intr-un recipient mic. Inmoaie o bila de bumbac in aceasta solutie si aplic-o pe fata. Asigura-te ca otetul din cidru de mere este organic.