Metoda 1 Cu ajutorul unui cuțit, tocăm mărunt ceapa. O prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei până se rumnește puțin. După ce s-a răcit, o amestecăm cu gălbenușurile de ou.

Metoda 2 Dăm cașcavalul prin răzătoarea mare. O amestecăm cu usturoi zdrobit și 1-2 linguri de maioneză. Amestecăm până la omogenizare iar la final adăugăm gălbenușurile de ou mărunțite cu o furculiță.

Metoda 3 Gălbenușuri de ou amestecăte cu măsline. Tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați sâmburii și să tăiați măslinele cât mai mărunt.

Metoda 4 Caviar negru sau roșu, amestecăm cu gălbenuș.

Metoda 5 Dăm cașcavalul prin răzătoarea mică. Adăugăm alune, usturoi zdrobit și 1-2 linguri de maioneză. Amestecăm foarte bine.

Metoda 6 Ton mărunțit cu măsline.

Metoda 7 Într-o oală, punem la fiert creveți. După ce s-au răcit, îi mărunțim cu ajutorul unui cuțit și îi amestecăm cu gălbenuș. Condimentăm cu sare și piper.

Metoda 8 Gălbenuș amestecat cu 1-2 linguri de maioneză, muștar și castraveți murați tăiați cubulețe.

Metoda 9 Punem la fiert ficatul de cod. După ce s-a răcit, îl mărunțim cu ajutorul unui blender. Tocăm mărunt 1-2 cepe și le prăjim într-o tigaie cu ulei încins.
Amestecăm totul iar la final condimentăm cu sare și piper.

Metoda 10 Șuncă (bacon) o tăiem bucățele mici și o amestecăm cu verdeață și gălbenuș.

Metoda 11 Într-un bol, amestecăm 3-4 linguri din pateul dumneavoastră preferat cu gălbenușul ou.

Metoda 12 Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărunt 300 de grame de file de pește afumat. Îl condimentăm cu sare, piper și suc de lămâie. Adăugăm gălbenușul de ou și amestecăm.

Metoda 13 Tăiem ciupercile cât mai mărunt, pe urmă le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. După ce s-au rumenit puțin, le amestecăm cu 1-2 linguri de smântână și gălbenuș.

Metoda 14 Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărunt 300 de grame de Herring afumat. Decojim 2-3 mere, le curățăm de semințe, pe urmă le tăiem cubulețe mici. Amestecăm totul foarte bine.

Metoda 15 Într-o oală, punem mazărea la fiert. După ce s-a răcit, o amestecăm cu 1-2 linguri de maioneză și gălbenuș de ou.

Metoda 16 Curățăm un avocado de coajă, pe urmă îl tăiem cubulețe. Bețișoarele de crab le mărunțim cu ajutorul unui blender. Amestecăm totul cu 1-2 linguri de maioneză.

Metoda 17 Punem la fiert 500 de grame de ficat de pui. După ce s-a răcit, îl mărunțim cu ajutorul unui blender. Tocăm o ceapă mărunt și o prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei. La final, amestecăm totul și condimentăm cu sare și piper.

Metoda 18 Tăiem mărunt 2 cepe și le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.

Metoda 19 Cu ajutorul unui cuțit, tăiem mărunt 300 de grame de smochine. Le amestecăm cu 1-2 linguri de maioneză și cu gălbenuș de ou.

Metoda 20 Amestecăm 200 ml de smântână cu un castravete tăiat cubulețe.