Pantalonii de slabit sunt dupa parerea mea cel mai real ajutor in cura de slabire, in care cea care o tine se decide sa faca miscare, miscare insemnand alergat, plimbat, mers la sala, mers pe bicicleta, mers cu rolele etc. Bineinteles, pantalonii de slabit pot fi folositi fara probleme si atunci cand stati pe canapea si va uitati la TV insa cel mai bun randament il veti avea daca ii purtati in timp ce faceti miscare.

Pe piata exista numeroase tipuri de pantaloni de slabit, unele mai bune, altele mai putin bune, unele mai ieftine altele mai scumpe, insa cei mai laudati si eficienti sunt fara indoiala pantalonii de slabit termali (cei albastri) care se folosesc de preferat cu sare termala si au un efect foarte pronuntat asupra grasimii si celulitei care ne face tuturor zile amare.

Cateva avantaje pe care le vad la pantaloni de slabit

  • pantaloni-de-slabitofera rezultate rapide, iar rapid insemnand de la primele purtari. Stiu, este fumata propaganda de marketing cu “rezultate din prima zi”, insa daca veti purta pantaloni de slabit chiar veti vedea rezultate inca de la primele purtari, lucru care poate fi confirmat de toate cele care au folosit acest tip de pantaloni
  • sunt foarte discreti, au un design foarte placut ca niste colanti normali astfel incat nimeni nu va sti ca de fapt purtati pantaloni de slabit.
  • sunt foarte comozi putand fi purtati oricand, oriunde fara a ii simti incomozi.
  • nu necesita nici un efort deosebit, ii imbracati si DACA doriti o slabire mai accelerata si bineinteles un tonus muscular de zile mari si un plus de sanatate, veti face si putina miscare.
  • pot fi purtati oricand inclusiv noaptea in timp ce dormiti.

Cum functioneaza pantalonii de slabit?

Pantalonii de slabit despre care vorbim in acest articol sunt de fapt pantaloni termali. Ei vor fi folositi impreuna cu sare de corp (pe care apropo o primiti gratuit). Modul de utilizare este destul de simplu: puneti apa calduta intr-un vas, adaugati 100 – 150 grame de sare de corp, o lasati sa se topeasca si o amestecati pana obtineti un lichid omogen, apoi aplicati lichidul obtinut pe zonele afectate de celulita si grasime. Bineinteles, dupa ce aplicati lichidul cu sarea de corp imbracati pantalonii de slabit si va continuati treaba.

Recomandari atunci cand folositi pantaloni de slabit

  • Faceti miscare. Stiu ca ma repet, insa miscarea este un factor cheie care ajuta mult, chiar foarte mult. 30 de minute de plimbat in timp ce purtati pantaloni de slabit vor face minuni iar in cateva saptamani puteti reduce semificativ celulita.
  • Mancati sanatos. Este o recomandare generala, alimentatia sanatoasa si un stil de viata sanatos in general va vor ajuta atat acum cat vreti sa slabiti si sa scapati de celulita, cat si pe termen lung.
Cat costa o pereche de pantaloni de slabit?

Pantalonii de slabit despre care am discutat in acest articol costa 143 de lei impreuna cu sarea de corp. Aveti aici si tabelul cu marimi si masuratorile lor.

marimi-pantaloni-de-slabit