Celuend

Celuend  este un produs anticelulitic care actioneaza din interior spre exterior ceea ce inseamna ca va functiona eliminand celulita nu doar la suprafata, dand aspect placut pielii ci eliminand-o definitiv.

Celulita desi uneori este o problema medicala este si una ce tine de  estetica si majoritatea oamenilor sunt tot mai predispusi la celulita, in mare parte datorita sedentarismului care incepe sa acapareze treptat tot mai multe persoane incepand de la cele mai fragede varste. Celulita poate aparea din mai multe cauze: din cauza lipsei de miscare, din retentiei de apa, din cauza alimentatiei nesanatoase, uneori este transmisa genetic.

In cat timp apar rezultatele cu Celuend?

CeluendEfectele se pot observa de la o luna dupa utilizarea pachetului anticelulitic, acesta imbunatatind treptat aspectul pielii dumneavoastra netezind-o. Celuend  reduce in mod consistent nivelul de grasime din organism.

Pe durata tratamentului cu Celuend  este recomandat sa aveti o alimentatie sanatoasa si sa faceti miscare. Stiu, deja s-a creat un „standard” sa se zica asta, insa este ceva necesar si va va aduce foarte multe beneficii.

Ce contine Celuend?

Acest produs contine: extract standardizat de ghimpi de cactus, extract de vin rosu, extract de iarba mate, extract de alge brune Kelp, extract de piper rosu, vitamina C si vitamina B6.

Celuend  combate retentia de apa din organism, determinand astfel reducerea consistenta a grasimilor, pierzand nu numai din greutate ci si celulita inestetica.

Toate aceste ingrediente duc la un efect prelungit al bunastarii si aspectului placut. Dupa incetarea tratamentului, nu riscati sa luati in greutate.

CeluendTratamentul cu Celuend functioneaza mult mai bine in combinatie cu efortul fizic care accelereaza procesul de pierdere in greutate si cu dieta bine echilibrata si stabilita de un medic nutritionist, o dieta create in functie de organismul si de preferintele dumneavoastra bineinteles.

Cea mai buna parte este faptul ca Celuend  actioneaza din interor spre exterior, eliminand celulita intr-un mod mai eficient, toate grasimile fiind utilizate intr-un alt mod, pentru imbunatatirea aspectului pielii si pentru refacerea celulelor. Pielea devine mai elastica, mai neteda, catifelata, circulatia sangelului la nivelul pielii fiind imbunatatita radical, pielea capatand un aspect tonifiat si saanatos. Produsul este 100% de origine naturala.

Este important sa aveti un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata. Inainte de consumarea oricarui produs si inainte de inceperea oricarei diete consultati un medic sau un nutritionist, aceasta fiind persoana cu adevarat potrivita care sa va spuna daca este un produs benefic pentru sanatatea dumneavoastra si pentru organismul pe care il aveti.

Sursa info: celulita.info