oala cu bunatati

Se întâmplă mereu să-ţi fie foame. Şi se întâmplă des să n-ai timp, fiind la birou, la cămin sau ocupat, să-ţi prepari hrana. Şi la asta s-au gândit, la fel cum spuneam şi în titlu, OalaCuBunatati.ro. La fel cum sună şi numele, acolo chiar se vând oale cu bunătăţi. Sincer, ne-am săturat pe fugă să comandăm pizza. Deja a devenit o obişnuinţă. Dar orice învăţ are şi dezvăţ, zice o vorbă din trecut. Apreciez proiectul. Apreciez pentru că,  probabil toţi care au avut acelaşi gând, să-şi promoveze mâncarea şi în online au spus-o cu nepăsare „cine cumpără mâncare online? hai dă-o naibii, nu fac nimic”. Probabil de asta sunt şi astăzi la un pas de faliment. Concluzia o trageţi singuri. Nu te costă nimic la început să-ţi deschizi afacerea în ambele medii. Tu n-ai auzit că multă lume trăieşte din online? poate tu nu vei trăi, dar sigur te va ajuta să o faci. Dar cei de la siteul care vinde mâncare gătită la oală nu şi-au pus nici multe întrebări, nici n-au stat pe gânduri şi s-au integrat în cel de-al doilea mediu important din această lume. Şi asta nu se va termina. Vor merge într-un continuu succes. De ce am ajuns la concluzia asta, veţi vedea mai jos.

oala cu bunatatiÎn primul rând şi cel mai important, îşi are sediul în cel mai populat oraş din România, Bucureşti. Foarte bună ideea. Să fiu în locul lor şi să nu fi stat în capitală, normal că nu-mi deschideam nimic. Pentru că doar acolo comenzile pot veni gârlă. Zona cea mai „în forţă” şi cea mai frecventată avea nevoie de aşa ceva. Şi a primit. Pentru că cineva s-a gândit bine că ceva trebuie făcut, şi acel cineva este OalaCuBunătăţi.ro.

Sincer, este primul site serios întâlnit de mine a cărui concept este livrarea mâncării printr-o comandă online. Aflaţi că, nu este o companie ca toate celelalte. Aceasta va livra numai comenzile ce sunt înregistrate online, nu are un număr de telefon, precum ar avea o pizzerie. Aşa-i că sunt primii? De ce au gândit în acest fel? Pentru că mulţumesc două tabere, una fiind tabăra clienţilor, care se vor bucura de gustul nerefuzabil de bunătăţi, iar a doua, tabăra celor care cunosc mai binişor online-ul.

Da, sunt primii, unde aţi mai văzut voi site de livrare mâncare cu sistem de afiliere? Deci, după cum am spus, devii mulţumit indiferent de ce tabără ai fi. În cea de-a doua probabil îţi vei genera câştiguri cu ajutorul site-lui tău. Deci gândiţi-vă, dacă aveau site şi număr de telefon, mulţumeau doar clienţii. Dar ei, au făcut în aşa fel încât să mulţumească şi online-ul, care din nou, este un plus. Acum să trecem la ce bunătăţi, unde şi în ce fel le livrează, dacă tot aduceam la cunoştinţă termenul „livrare mâncare”.

M-am gândit să iau cele mai apreciate trei oale cu bunătăţi ca exemplu.

GHIVECI DE LEGUME CU PORC (6-8 PORŢII)
Ingrediente: porc, roşii, cartofi, ceapă, ardei, măsline, dovleac, mărar;
Preţ: 46,49 lei;
Gramaj: 1,8 kg.

TOCĂNIŢĂ DE PUI (6-8 PORŢII)
Ingrediente: pui, ceapă, ulei, boia, vin alb, suc de roşii, usturoi;
Preţ: 42,90 lei;
Gramaj: 1,8 kg.

PILAF CU CIUPERCI (6-8 PORŢII)
Ingrediente: orez, ciuperci, ceapă, boia, pătrunjel;
Preţ: 39,45 lei;
Gramaj: 1,8 kg.

Poate şi eu şi voi, fără să ne gândim, vom zice ce-s cu preţurile astea. Nu, nu este deloc aşa. Haideţi să ne imaginăm că am străbate un drum pentru a ne procura ingredientele, drum care costă. Apoi cumpărăturile costă. Apoi, cel mai de preţ lucru, timpul costă. Trăgând linie, vom vedea că preţurile nu se zbat în mari diferenţe. Plus că, ducându-te tu să achiziţionezi marfa, plăteşti transportul. Ori în comun, ori combustibilul maşinii, dar îl plăteşti. Ei uite, la ei livrarea este gratuită. Singura chestie pe care trebuie să o respecţi obligatoriu este numărul comenzilor. Acesta depinde de sectorul unde te afli. Dar limitele nu sunt mari. Şi anume:

– în caz că eşti din Sectorul 1,Sectorul 2, Sectorul 3, Otopeni, Stefanesti – Cosmopolis, Pipera si Pipera-Tunari, com. Pantelimon sau com. Voluntari si Afumati comanda peste care poţi trece este cu o limită de două oale de mâncare;
– dacă eşti prin preajma Sectorului 4 sau în Corbeanca, Balotesti, Petresti, Saftica, Mogosoaia, Moara Vlasiei (jud. Ilfov) poţi comanda minim trei oale de mâncare;
– şi poţi comanda minim 5 oale de mâncare din Sectorul 5 şi Sectorul 6.

În orice zonă te-ai afla, trebuie să ştii că programul în care poţi plasa comenzi este 11:00-16:00 si 19:00-22:00, de Luni-Sambata.

Cumpărând de la ei, ţi-au rămas câteva avantaje şi poate câteva întrebări.

Avantaje:

  • la fiecare comandă vei primi puncte bonus. Acestea le vei putea folosi la următoarea comandă, desigur, la alegerea ta;
  • vei economisi timp;
  • te vei bucura de gustul mâncării ca la mama acasă;
Posibilele întrebări:
  • odată cu livrarea, va trebui să am la îndemână un recipient? NU! Oalele sunt de unică folosinţă!
  • după masă ar merge şi un desert. Ce fac, merg la magazin? NU! Acest site îţi livrează şi bunătăţi dulci! desigur, la alegerea ta;
  • dacă mai am nelămuriri? îi poţi contacta. Îţi stau la dispoziţie printr-o adresă de email, un formular de contact şi un număr de telefon. Toate la secţiunea „Contact” de pe site.