Nutribullet

Nutribullet doreste sa te „incarce cu sanatate in doar cateva secunde” si vine la pachet cu un set de retete menite sa iti detoxifieze organismul si sa lupte cu radicalii activi din organism. Poti incerca atat retete scumpe cat si retete care includ fructe si legume cumparate din piata amestecate cu goji si seminte de in.

Ca performanta, Nutribullet stoarce si amesteca. Acesta produce o pulpa zemoasa pentru ca nu exista o separare a pulpii de suc si astfel vom primi mai multa fibra de la un suc cu pulpa. Produsul este similar unui blender dar datorita formei cupei si a lamelor de mare viteza poate aduce ingredientele la o textura mult mai fina care poate fi mai fina sau mai solida, asta depinzand de cantitatea de lichid adaugata dar si de tipul de fruct sau de leguma asta in cazul in care adaugi nuci sau seminte.

NOTA: o alternativa mai ieftina la Nutribullet mi se pare . Diferenta de pret este destul de mare insa dpdvd al performantelor se apropie destul de mult.

NutribulletNu orice tip de seminte pot fi utilizate din cauza toxicitatii lor. Aparatul are de asemenea o lama care poate marunti nuci, cereale si seminte insa, spre exemplu strugurii sunt foarte greu de procesat iar semintele lor fac ca sucul sa devina incomod la inghitit. Nutribullet este mic, usor si poate fi usor depozitat chiar si in cele mai mici bucatarii. Totodata, este usor de asamablat si foarte usor de curatat.

Nutribullet vine la pachet cu doua recipiente: unul de 400 ml si unul de 700 ml.

Pentru a-l porni trebuie doar sa umpli cupele pana la limita inscriptionata pe ele, iar apoi intreg procesul de amestecare va fi unul minutios indeplinit de aparat fara nici un fel de efort din partea ta.

Minusuri Nutribullet

Singurele minusuri pe care le are aparatul sunt urmatoarele:

  • Unele lame pot fi destul de greu de detasat pentru a fi curatate si pentru asta trebuie sa ai destula forta in maini.
  • Un alt dezavantaj este acela ca in timp ce cupele rezista la socurile unei spalari, lamele sunt destul de fragile si nu au prevazut acest lucru. Acestea au nevoie de o spalare usoara cu apa calda si detergent de vase fara a fi bruscate in vreun fel.

Verdictul este ca Nutribullet este un storcator descurcaret si usor de manevrat care poate inlocui cu usurinta un robot de bucatarie pentru ca este in stare sa marunteasca, sa stoarca si sa amestece ingrediente chiar si pentru a gati o supa crema de legume. In definitiv nu are complexitatea altor roboti de bucatari si este si putin zgomotos.

Partea buna este ca desi este destul de mic e priceput in a face foarte multe preparate culinare insa este confectionat din plastic deci rezistenta lui nu este tocmai una marita asa ca va trebui sa fim atenti atunci cand il utilizam, de aceea, in randul consumatorilor, Nutribullet este un produs fata de care acestia au mici retineri in a-l achizitiona.