Philips Care&Control HP8116/00 este un uscator de par ideal pentru calatorii care insa poate sa fie folosit la fel de bine si acasa. Este micut, nu foarte complex, dar si destul de ieftin si pana la urma isi face foarte bine treaba. Faptul ca vine de la un producator atat de renumit si important pe piata produselor pentru incrijire personala, conteaza insa din pacate nici nu putem spune ca Philips Care&Control HP8116/00 este un uscator „pentru toata lumea”.

Vezi .

Cand am scris acest review avea reducere si era la un pret destul de acceptabil. In lipsa reducerii respective, daca nu vi s-a pus pata neaparat pe acest model de uscator si vreti tot unul de la Philips, va recomand cu caldura (pe care il am si il folosesc de vreo 2 ani incoace). Il recomand in favoarea HP8116-ului, deoarece are un raport calitate-pret excelent 🙂

Philips Care&Control HP8116Despre Philips Care&Control HP8116/00

Afirmatia de mai sus nu este una care se leaga de functionarea modelului (despre asta, un pic mai incolo), ci de o alegere de design. Asadar, Philips Care&Control HP8116/00 este un uscator de par roz, deci probabil se vor gasi destul de putini barbati care isi vor dori sa il cumpere, sau ma rog sa-l ia dupa ei intr-o calatorie sau ceva. Imaginati-va doar un barbat care scoate un uscator de par roz la verificarea de la aeroport 🙂

Asadar, vorbim despre Philips Care&Control HP8116/00 ca despre un uscator destinat in special femeilor, dar care bineinteles, poate sa fie imprumutat la nevoie si de soti sau prieteni. In rest, aspectul sau este cel standard pentru un model de calatorie: mic si compact. Adica veti avea in fata un uscator micut, fara accesorii, pliabil si foarte usor, dar toate acestea sunt lucruri bune in cazul sau.

Philips Care&Control HP8116

Asa cum am spus si mai devreme, Philips Care&Control HP8116/00 este un model ieftin, de doua ori mai ieftin decat unul full size. Deci merita sa fie cumparat si de persoanele care nu au un buget de achizitie prea mare (si in special de barbati, daca pot sa treaca peste culoare). Acestea fiind spuse, nu este totusi un uscator prea complicat si nici nu prea avea cum sa fie, atat timp cat se ia in considerare pretul sau. Dar asta nu inseamna ca nu poate sa ofere cele mai utile caracteristici de baza pe care ar trebui sa le posede orice uscator cat de cat bun, fie el mai mic sau mai mare.

Philips Care&Control HP8116

Acesta are o putere ceva mai redusa in comparatie cu cele full size, mai exact de 1400 W (in conditiile in care exista si uscatoare care trec de 2000 W). Cu toate acestea, utilitatea lui nu are cum sa fie subestimata. Asadar, acesta beneficiaza si de trei trepte de viteza, dar de o singura setare pentru caldura.

Pe de alta parte, exista si un flux de aer rece care poate sa fie folosit de catre doamnele care vor sa isi ingrijeasca mai bine coafura. Manerul compact si ergonomic este usor de folosit si cum uscatorul este destul mic, nu vor fi probleme in a-l transporta ori de cate ori plecati de acasa pentru mai mult timp (cablul are si el 1.5 m).

Philips Care&Control HP8116

Pro Philips Care&Control HP8116/00

  • Uscator foarte ieftin, dar totusi de calitate
  • Design compact, excelent pentru calatorii
  • Trei trepte de putere si flux de aer rece

Contra Philips Care&Control HP8116/00

  • Este roz, deci destul de nepotrivit pentru un barbat

Philips Care&Control HP8116

Concluzii

Daca vrei un uscator de calatorie sau unul cat mai ieftin, dar bun, atunci Philips Care&Control HP8116/00 este o optiune de cea mai mare incredere. Acesta functioneaza foarte bine si are un raport calitate pret aproape imbatabil. Din pacate, probabil ca va fi ocolit de barbati pentru ca este roz, dar calitatea sa te-ar putea determina sa treci peste asta.