perie-rowenta

Pentru noi, fetele, ruperea parului la periat este una dintre cele mai mari probleme ale acestuia. Nu stiu voi, dar eu de multe ori aveam impresia ca intr-o zi o sa raman cheala la cat de mult par imi cadea sau se rupea dupa periere.

Una dintre cauze poate fi starea de sanatate, fara nici o indoiala. De multe ori o stare precara de sanatate se treduce prin probleme la nivelul parului, unghiilor sau pielii, asta in starea initiala. Dupa aceea, apar incetul cu incetul si restul problemelor.

O alta cauza, cea despre care vom vorbi acum este peria de par. Foarte multe perii de par sunt construite astfel incat sa asigure un periaj bun si eficient, insa sub nici o forma nu s-a tinut cont de persoanele cu parul mai moale, mai sensibil si mai predispus la rupere. Imediat dupa ce am vazut ca nu se mai poate, am inceput prin a-mi schmba peria de par si ca orice om cu capul in nori, am ales-o pe cea care mi s-a parut mie mai frumoasa dar m-am lasat putin si indusa de reputatia firmei si discutiilor care le-am vazut pe formuri si am ales peria Remington AS8090, care la vremea respectiva a costat destul de mult (vezi aici cat costa acum).

perie-remington

Din pacate, nu a fost sa fi ce-mi trebuia mie. Nu vreau sa dau vina pe peria in sine deoarece in conditiile in care mie nu mi-a fost buna, am vazut zeci de persoane care au afirmat ca este buna si ca sunt multumtie de ea. Totusi, eu am simtit acea senzatie ca parul se degrada continu cand o foloseam, cel mai probabil datorita gradului mare de caldura, sau modului in care aceasta era distribuita, nu stiu ce sa spun.

Dupa aceea, usor dezamagita am zis reusit sa o vand pe okazii si m-am orientat catre un alt model, cu putin mai multa grija sa ma informez mai bine despre ea si anume Rowenta CF9220D0 perie care la momentul acela a costat tot cam atat (vezi cat costa acum) insa pentru mine cel putin a fost cu mult peste.

Pot folosi peria rotiativa Rowenta CF9220D0 pentru a indrepta, usca sau coafa parul fara nici o problema.Chiar discutam cu o prietene ca o astfel de perie este un 3 in 1 putand inlocui uscatorul si placa de par fara probleme. Cu toate astea, cel mai mult si principalul motiv pentru care inca am si folosesc Rowenta CF9220D0 este ca nu rupe si nu arde parul.

perie-rowenta

Fata de o perie clasica, beneficiile sunt vizibile insa acest lucru probabil nu il veti crede / observa decat in momentul in care veti folosi peria. Ce vreau sa spun e ca daca aveti parul sensibil si predispus la rupere, Rowenta CF9220D0 este o alegere buna, o alegere testata. Probabil sunt multe alte modele la fel de bune, insa daca va hotarati sa alegeti alt model, aveti grija sa va informati bine legat de acest aspect, deoarce ar fi pacat sa pierdeti nsite banuti.