Pisica vindecătoarea casei – Faceți parte din categoria iubitorilor de pisicuțe? Dacă nu aveți asemenea minunății acasă, ar fi indicat să devenit urgent stăpânul unei blănoase, pentru că aceasta vă aduce beneficii uriașe.

Știe când sunteți supărați

Ați venit acasă după o zi grea și pisicuța voastră vine să vă întâmpine și să vă ofere doza de iubire de care aveți nevoie? Specialiștii spun că ea știe exact ce face, așa că ar fi indicat să nu o alungați pentru că vă va schimba urgent starea de spirit.

De asemenea, cine are acasă o pisicuță are și un risc scăzut de a face infarct. Totodată, dacă în urma unor accidente v-ați rupt tendoanele, vă veți vindeca mult mai repede, dacă veți sta alături de o pisicuță.

Și tot blănoasa reușește să facă în așa fel încât stăpânul său să nu facă niciodată o depresie. Un lucru cu adevărat senzațional pe care îl face pisicuța este că vă avertizează mereu când sunteți bolnavi.

În ce mod?

Se așează pe acea porțiune a corpului unde sunt probleme. În aceste condiții, dacă vedeți că micuța insistă să stea pe un picior, sau pe o anumită zonă a capului, mergeți de urgență la medic. Nu în ultimul rând, pisica reușește să alunge energiile negative din casă, așa că merită să o iubiți necondiționat.