Acest program este format  din 3 pasi, este dedicat noilor consultanti Oriflame si consta in oferirea cadouri speciale in functie de performante. Aceste cadouri sunt oferite consultantilor care acumuleaza comenzi de minim 250 de lei (pret de catalog)/campanie.

Pentru Campania 7 programul ofera noilor consultanti:

Pasul 1 ( C7/C8) – la acest pas consultantii beneficiaza pentru doar 5 lei de minunatul set Milk&Honey ce contine crema de maini Milk&Honey, sampon si balsam de par Milk&Honey. Acest set valoreaza 59 de lei. La acest pas vei face economii de  129 de lei.

Pasul 2(C8/C9) – acesta iti aduce minunatul parfum Giordani Gold Shine pentru doar 5 lei. Giordani Gold Shine este unul din cele mai vandute parfumuri Oriflame; este un parfum minunat cu aroma de piersica si fructul pasiunii combinat cu note de bujor, trandafir si heliotrop. Acesta valoreaza 85 de lei. Avantajele tale: – parfumul Giordani Gold Shine cu doar 5 lei si reducerea de 30 % din valoarea comenzii de 250 = 75 de lei. La pasul 2 economisesti 155 de lei.

Pasul 3(C9/C10) – consta intr-o minunata geanta din noua colectie GG Dubai. Este o geanta superba de culoare beige cu accesorii aurii. Este o geanta eleganta si sofisticata. Pretul acesteia este de 149 de lei, dar tu o vei primi pentru doar 5 lei. Vei economisi 219 lei.

Parcurgand toti pasii vei face economii de 503 lei.

Succes!