Quick Sun Spray Bronzant

Quick Sun Spray este special conceput pentru a crea un bronz frumos, impecabil, chiar aplicat pe o piele foarte alba.

Femeile cu tenul foarte alb isi doresc sa capete, vara macar, un bronz luminos si uniform. Din nefericire, cele mai multe persoane care au tenul de portelan si poate chiar pistrui, se bronzeaza greu si mai mult se inrosesc.

Vezi aici lista de ingrediente Quick Sun Spray

Solarul nu este o optiune sanatoasa, iar la plaja nu reusim sa mergem tot timpul anului. In acest conditii o crema autobronzanta este cea mai inspirata alegere.

Ce este Quick Sun Spray?

Quick Sun Spray este un spray autobronzant, cu putere mare de acoperire. Inchide tenul cu cateva nuante, oferind o culoare inchisa uniforma tenului. In functie de nuanta initiala a tenului, se poate ajunge de la aramiu la ciocolatiu.

Chiar functioneaza? Vezi ce zice Alexandra

Quick Sun Spray BronzantIn 7 minute culoarea pielii se inchide, iar bronzarea este uniforma si luminoasa. Nu usuca pielea si nu pateaza hainele. Acest spray este o solutie de bronzare rapida pentru orice femeie.

Ce contine Quick Sun Spray?

Acest produs contine un extract de nuc si DHA. Nucul are proprietatea de a inchide culoarea pielii si a parului, este un ingredient sigur si natural.

Iata de ce Quick Sun Spray este un produs eficace, care bronzeaza uniform si inchide eficient la culoare chiar si tenul foarte alb.

Ce rezultate se obtin aplicand Quick Sun Spray?

Quick Sun Spray inchide la culoare cu 55% nuanta pielii, camufleaza defectele sub un bronz uniform si natural. Pielea arata hidratata si luminoasa, are o culoare fireasca, nu tinde spre morcoviu cum se intampla cu alte autobronzante.

Aplicat cu consecventa , este eficient pentru obtinerea unui bronz care de obicei cere mult timp. Daca in cazul bronzului natural, apare curand descuamarea pielii( cojirea), cu acest spray veti pastra mereu aceeasi nuanta inchisa si minunata a pielii.

Ce beneficii ofera Quick Sun Spray?

Calitatea indiscutabila a acesti produs este data de ingredientul natural pe care il contine: extract de nuc. Bronzul obtinut nu este strident,  e realizat treptat pe masura ce se aplica zi de zi autobronzantul.

Nu are efecte adverse, nu pateaza inestetic  pielea si nici nu lasa urma pe haine. Fata de solar sau de bronzul obtinut prin expunerea la soare, autobronzantul este inofensiv pentru piele.

Nu exista nici un risc de cancer de piele, iar produsul se poate aplica de catre orice femeie, indiferent de nuanta initiala a pielii.

Ce parere au femeile despre Quick Sun Spray?

Persoanele care au folosit Quick Sun Spray spun ca inca de la prima aplicare, pielea capata nuanta bronzata. Pulverizarea pe piele este facila si usor de facut, nu exista riscul de pata hainele.

Nuanta de bronz depinde de culoare pielii, dar rezultatul obtinut este unul natural fara tente galbene sau morcovii. Acest produs a fost incercat de persoane cu tenul foarte alb, care se bronzeaza greu si au un pigment dificil. Ele au fost incantate sa constate ca Quick Sun Spray ofera un bronz natural, sanatos si fermecator.

Pielea ramane hidratata, lucioasa, ca si cum ar fi petrecut luni de vacanta pe insule exotice. Este un ajutor ideal pentru cele care nu au timp sa sa bronzeze natural si isi doresc un ten intunecat la culoare pe perioada verii.