Un dermatolog priceput si profesionist este cam greu de gasit in zilele noastre, asa ca in speranta ca cineva care este in cautarea unui dermatolog bun din Iasi voi face si eu o recomandare, care merge catre doamna Luminita Branisteanu de la Profesmed.

Colega mea de camera, Irina avea probleme cu acneea de ani de zile timp in care a incercat cam tot ce se putea. Creme, lotiuni, medicamente pana si remedii „din batrani” care le-as putea cataloga ca fiind cel putin scarboase. Nimic nu a dat rezultate, ba chiar unele mai rau ii faceau. Intr-in final la insistentele mele s-a decis sa mearga la un dermatolog. Norocul e a fost ca a ajuns la doamna Brainisteanu Luminita, dupa o mica discutie si-a dat seama despre ce este vorba si a trimis-o direct sa isi faca un set de analize. In urma acelor analize si-a dat seama ca acneea ei este de fapt una pe baza hormonala si oricat s-ar fi chinuit cu creme si lotiuni, ar fi fost in zadar.

Irina a urmat tratament timp de vreo 3 luni de zile, dupa care cosurile au inceput sa se retraga. Acum dupa aproximativ 8 luni de zile are un ten luminos de ti-e mai mare dragul sa te uiti la ea. Amandoua ii suntem recunoscatoare doamnei Luminita. Asadar, fetelor daca aveti nevoie de un medic dermatolog bun din Iasi si cu experienta in acnee, v-o recomand cu toata caldura pe Luminita Brainisteanu.

LE:  Alte pareri puteti citi aici: acneea.info/dr-luminita-branisteanu-profesmed