Iti doresti o recolta bogata de rosii? Atunci acest articol iti va fi de mare ajutor. In randurile urmatoare vei descoperi o reteta de ingrasamant pentru rosii care iti va oferi o recolta bogata. Eu o folosesc de ani de zile si de fiecare data reusesc sa imi fac vecinii invidiosi cu recolta mea de rosii.

Vara, hranesc rosiile de 3 ori cu acest ingrasamant. Drept urmare, obtin o recolta excelenta. Tufele de rosii cresc foarte tare, furctele nu au arsuri, iar plantele tolereaza mai usor caldura si vremea rea.

In primul an in care am folosit acest ingrasamant, am fost tare surprins de faptul ca rosiile s-au copt pe tot parcursul lunii octombrie, in ciuda ploilor si a noptilor reci. Rezultatul final a fost minunat.

Incearca si tu aceasta reteta simpla!

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2.5 – 2.7 litri apa
  • 100 gr drojdie
  • 0.5 cana zahar

Mod de preparare si utilizare:

Toarna 2.5-2.7 litri de apa fara clor intr-un borcan de 3 litri. Dilueaza drojdia in putina apa calda. Adauga apoi drojdia diluata si zaharul in borcanul cu apa. Acopera borcanul cu o panza de tifon si pune-l intr-un loc cand. Agita continutul din cand in cand.

Solutia poate fi folosita dupa ce procesul de fermentare s-a incheiat. Dilueaza un pahar din aceasta solutie in 10 litri de apa si uda fiecare tufis cu lichidul obtinut. Sezonul urmator vei obtine o recolta frumoasa si bogata de rosii aromate. Cu siguranta, toti vecinii vor fi invidiosi pe recolta ta de rosii delicioase! Salveaza reteta si foloseste-o in fiecare an!