Sagra Shoes, alaturi de barbatii eleganti

Sagra Shoes

Toata lumea stie ca doamnele si domnisoarele iubesc pantofii. Dar nimeni nu poate spune ca aceasta relatie nu se poate dezvolta si in cazul domnilor. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand acestia au de-a face cu niste incaltari de cea mai buna calitate, asa cum sunt cei de la Sagra Shoes.

Sagra ShoesFirma este una romaneasca, insa colaboreaza cu cei mai buni producatori italieni, de unde aduc materialele si imprumuta designurile. Acestea fiind spuse, nu inseamna ca nu exista si elemente de originalitate, care fac din modele lor unele dintre cele mai bune de pe piata romaneasca. Si nu in ultimul rand, asa cum veti vedea, fiecare pereche de pantofi este facuta cu sufletul.

Calitatea este tot ceea ce conteaza la Sagra Shoes

Nu are rost sa mai spunem ca pantofii barbatesti de la Sagra Shoes sunt realizati doar din piele de cea mai buna calitate. Asa cum am amintit si mai sus, materialul este adus din Italia, iar firma romaneasca are o colaborare cu designeri italieni pentru a veni cu cele mai elegante, masculine si la moda modele de pantofi. Tot din Peninsula sunt aduse si talpile, iar totul este asamblat manual.

Da, la Sagra Shoes toti pantofii sunt realizati manual, atentia la detalii find unul dintre cele mai importante avantaje oferite. Asadar, cumparatorii vor sti sigur ca modelele cumparate de ei sunt de o calitate superioara, facute de cei mai buni specialisti din tara. Iar daca luam toate acestea in considerare si ne gandim si la calitatea pantofilor, ne dam seama ca preturile nu sunt mari chiar deloc.

Sagra ShoesSagra Shoes are pantofi deosebiti pentru ocazii deosebite

Daca doresti in mod deosebit sa iti imbunatatesti garderoba, Sagra Shoes te poate ajuta fara probleme. Asta pentru ca magazinul online are atat pantofi de ocazie, office, cat si modele mai sport, pentru purtatul de zi cu zi.

Asadar, pentru ocazii speciale sau ceremonii, poti sa alegi o pereche din piele normala, modelele si culorile fiind diverse. Fiecare dintre aceste modele sunt realizate dupa un design italienesc si sunt potrivite pentru a se asorta cu cele mai elegante costume, scotand astfel purtatorul in evidenta. Iar preturile sunt foarte apropiate, diferentele dinte ele fiind de doar cateva zeci de lei.

Pe de alta parte, avem nevoie si de pantofi care sa poata fi purtati si cu ocazii mai comune. Pentru aceste situatii exista cateva modele care au fost confectionate din piele intoarsa. Si acestea au diverse culori (de la negru clasic, la albastru si chiar rosu), asa ca fiecare barbat are de unde sa aleaga, mai ales daca luam in considerare preturile acceptabile in raport cu calitatea.

In concluzie, oricine isi doreste sa afiseze un look cat mai elegant si interesant, poate sa apele la pantofii confectionati de Sagra Shoes. Acestia se bucura de cele mai bune materiale, sunt facuti dupa cele mai la moda designuri italiene si sunt realizati manual la noi in tara. Desi nu exista un pret pentru eleganta, Sagra Shoes nu practica tarife exorbitante iar acesta este un alt mare avantaj, care poate  sa faca pantofii interesanti pentru o buna parte dintre romani.