Cand sunt cu tine, viata mea devine mai intensa, mai autentica si mai sincera.

Nu stiu cum a inceput aceasta poveste si nu stiu cum sa explic ceea ce simt. Este greu sa scriu o scrisoare de dragoste si sa-mi exprim sentimentele in cuvinte. Am senzatia ca intotdeauna ma voi opri dupa cateva cuvinte, oricat de mult as incerca sa scriu mai mult.

Dar sunt convinsa ca atunci cand ma privesti in ochi, lumina din ochii mei iti va spune tot ce nu pot exprima in scris. Am scris aceasta scrisoare de dragoste sperand ca vei fi constient de ceea ce ai trezit in mine. Citeste-o in liniste, te rog.

Multumesc ca ai aparut in calea mea

Trecerea timpului m-a facut sa inteleg ca viata este plina de surprize. Este plina de detalii minore si efecte speciale.

Niciunul dintre noi nu se astepta sa ne intalnim. De ce sa ne mintim?! Ideea este ca ne-am intalnit. Nu stiu daca a fost o coincidenta sau daca a fost destinul. Important este ca ne-am conectat. Imi amintesc perfect acel sentiment care a izbucnit din adancul sufletului meu in clipa in care te-am vazut.

Nu conta unde eram, ce faceam sau despre ce vorbeam. Stiu doar ca atunci cand te-am intalnit, tu ai devenit lumea mea. Este dificil sa explic asta in cuvinte, dar stiu ca iubesc ceea ce experimentez.

Tu esti motorul gandurilor mele, axa zambetelor mele, sanctuarul meu preferat; esti motivul acestei scrisori de dragoste.

Multumesc ca esti curajos

Nu pot sa neg, am rezervat un spatiu pentru tine in inima mea. De fapt, a devenit o placere sa-ti privesc ochii. Chiar daca sunt inca timida si uneori mai intorc privirea cand ochii tai ii intalnesc pe ai mei.

Trebuie sa recunosc ca iubesc sa te ascult pentru ca astfel ajung sa descopar mai multe lucruri despre tine. Uneori ma faci sa ma simt ca parte a povestii tale. Vreau sa-ti multumesc pentru asta, pentru ca ai curajul sa-mi arati partile tale luminoase, dar si partile intunecate. Meriti toata admiratia.

Micul nostru univers

Impreuna am creat acest mic univers din care putem observa lumea dintr-o perspectiva diferita. Un univers in care dorintele noastre devin realitate. Mai mult decat atat, am creat propriul nostru lant de siguranta. Ne protejeaza atunci cand ignoranta bate la usa; ne ajuta sa fim mai puternici atunci cand lumea din exterior incearca sa ne doboare.

Iubirea este incredibila, dar si tu esti incredibil. Nu stiu ce ne-a adus impreuna, dar sunt recunoscatoare pentru ca ne-am intanit, ne-am conectat si am ramas imrepuna.

Nu vreau sa inchei aceasta scrisoare fara sa-ti multumesc pentru faptul ca ma accepti asa cum sunt, ca ai incredere in mine si esti langa mine. Nu uita ca zambetul tau este cel mai frumos lucru pentru mine. De asemenea, sa nu uiti niciodata ca cea mai mare dorinta a mea este sa te vad fericit. Te iubesc mult!