Produsele Wellness de la Oriflame sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor si mai nou sunt produse speciale pentru copii.

Cele mai cunoscute produse Wellness putem spune ca sunt shake-urile care te ajuta sa pierzi in greutate si sa te mentii in forma.

Aceste shake-uri sunt disponibile in trei arome: capsuni, ciocolata si vanilie impartite in 21 de portii/cutie.

Cu ajutorul acestora si al unui stil de viata sanatos si echilibrat puteti slabi aproximativ 5 kilograme pe luna.

Cum actioneaza shake-ul Wellness?

Aceste shake-uri contin fibre care reduc senzatia de foame dar reduc si pofta de dulce; este un produs bogat in proteine, fibre si Omega 3 si cel mai important: este un produs 100% natural.

Atunci cand doresti sa pierzi in greutate shake-ul trebuie sa fie administrat de 2 ori pe zi si anume 1 portie inainte de micul dejun si o portie inainte de cina. Daca doresti doar sa te mentii abordand un stil de viata sanatos acesta se poate consuma atunci cand simti nevoia de ceva dulce sau ca o gustare intre mese.

Pe langa consumarea acestor shake-uri Wellness trebuie sa mananci sanatos si echilibrat, este indicat sa faci sport minim 30 de minute pe zi; alimentele pe care le consumi este bine sa fie preparate la abur sau fierte; realizeaza-ti un orar al meselor pe care sa il respecti; nu este indicat sa consumi alcool; dormi aproximativ 8 ore pe noapte.

Este un program dedicat persoanelor care doresc sa achizitioneze acest produs de la Oriflame. La inscrierea in programul Wellness si la cumpararea a 3 produse Wellness (shake, Wellness Kids, pachetele Wellness pentru femei sau barbati etc.) primesti al 4-lea produs GRATIS. Acestea au un pret normal de 99,00 lei.