Skinoren este un medicament, prezentat sub forma de gel sau crema, utilizat impotriva acneei. Este un medicament care trebuie folosit doar dupa recomandarea medicului dermatolog. Nu il folositit doar pentru ca l-a mai folosit cineva si dat rezultate. Este posibil ca forma de acnee pe care o aveti dumneavoastra sa nu fie aceeasi ca a persoanei respective.

Iskinoren-gelndicatii Skinoren:

Skinoren este un gel destul de puternic folosit pentru tratarea acneei, indiferent de nivelul de gravitate a acesteia. Are efecte antiinflamatoare, antimicrobiene, distrugand aproximativ 97,7% numarul bacteriilor in aproximativ 8 saptamani si efecte comedolitice aducand la normal hiperkeratinizarea foliculara. Este fabricat pe baza de acid azelaic, care, spre deosebire de alte ingrediente ale altor creme acesta nu este toxic.

Skinoren – gel pentru acnee contine un ingredient activ natural care stopeaza aparitia altor cosuri si distruge factorii ce cauzeaza aparitia acesteia.

Mod de utilizare Skinoren – gel pentru acnee:

Skinoren se aplica pe zonele afectate care au fost curatate foarte bine, eventual cu un produs de curatare pentru acnee. Se foloseste crema cat un bob de mazare, daca acneea este pe fata sau gat. Daca trebuie sa folosesti si pentru spate atunci trebuie sa aplici mai multa crema. Se aplica 1 – 2 ori pe zi, depinde de tipul de ten pe care il ai. Este recomandat a fi folosit in fiecare zi timp de 4 saptamani. Daca uitati sa aplicati intr-o zi crema, nu recuperati aplicand-o de mai multe ori intr-o alta zi.

Reactii adverse Skinoren – gel pentru acnee:

Spre deosebire de alte creme sau medicamente pentru acnee, Skinoren nu are foarte multe reactii adverse. Cea mai des intalnita reactie adversa a acestui medicament este mancarimea zonei pe care ai aplicat crema dar aceasta dispare dupa aproximativ 20 de minute. Nu trebuie sa va speriati si sa indepartati crema. Daca aceasta senzatie de mancarime revine si la a doua aplicare atunci reduceti cantitatea de crema folosita sau aplicati-o doar odata pe zi.

Precautii cand utilizati Skinoren:

Evitati contactul cu ochii si spalati-va foarte bine mainile dupa folosirea cremei. Nu este indicat sa folositi Skinoren daca aveti fata iritata, ati facut sauna, ati aplicat comprese calde sau aveti o rana deschisa.

Pareri personale depsre Skinoren Gel

Am folosit Skinoren gel pentru acnee si am fost destul de multumita de rezultat. Este adevarat ca se putea si mai bine. Am folosit crema timp de 4 saptamani in combinatie cu Minoz capsule si Effaclar Duo. Nu am avut nici un fel de problema cu tenul, nu mi s-a uscat sau ingrasat foarte tare.

Pot spune ca am fost putin speriata la inceput pentru ca a inceput sa ma manance si sa ma piste pielea, insa, dupa ce am citit prospectul, m-am linistit. Este foarte important sa va informati dinainte despre crema sau pastilele pe care urmeaza sa le luati.

Cateva pareri de la cei care au folosit Skinoren puteti citi in articolul despre Skinoren de pe Acneea.Info. De asemenea, va asteptam si pe voi cu experiente proprii si cu pareri despre Skinoren.