Se apropie evenimentul cel  mare si nu sunteti in forma pe care v-o doreati? Nu va impacientati deoarece inca nu este prea tarziu, de fapt, niciodata nu este pre tarziu. Daca mai aveti cel putin 3 zile atunci nu este totul pierdut. Exista solutii si pentru un timp atat de scurt, trebuie doar sa va doriti din suflet acest lucru. Iata ce trebuie sa faceti:

Atentie la sare:
Evitati snacks-urile, chipsurile, muraturile si alimente prelucrate care sunt bogate in sodiu.Din cauza sarii se retine apa mult mai usor in organism, deci aratam umflati.

Atentie la carbohidrati:
Cele mai multe diete sunt bogate in carbohidrati, zahar si grasimi. O anumita cantitate din acestea sunt benefice pentru organism, insa este bine sa micsoram cantitatea portiilor si sa facem efort dupa consumul lor. Cele mai comune forme de carbohidrati in dieta noastra sunt graul, cerealele, orezul si altele. Eliminarea carbohidratilor din dieta reduce mult cantitatea de apa, ceea ce face sa puteti consuma apa si sa mancati din nou.

Alergarea:
Du-te la alergare. Este o vreme superba, iar dimineatile sau serile sunt perfecte pentru a arde calorii. Optati pentru mersul pe jos cu intervale de jogging. Va avea efect!

Mancati multe fructe si legume.
Optati petru fructe in prima parte a zilei, iar apoi completati cu legume, lactate sau produse din carne cu continut scazut de grasimi. Bananele sunt niste fructe foarte recomandate in curele de slabire, ba mai mult de atat exista si o dieta cu banane care este foarte eficienta.

Iata ca nu este atat de greu si nici pe departe imposibil. Cu minima atentie, puteti sa aratati bine la evenimentul care se apropie cu pasi repezi. Nu trebuie decat sa va propuneti asta si sa fiti motivati.