Sunt puternica pentru ca odata am fost slaba, sunt in garda pentru ca am fost tradata, rad pentru ca am fost candva trista si traiesc in prezent pentru ca viitorul este incert.

Viata mea a fost grea. Am fost, sunt si voi fi intotdeauna o persoana vulnerabila. Am fost cu adevarat ranita. Inima mea a fost rupta in doua de oamenii care m-au tradat.

Nu am lasat suferinta sa-mi conduca viata, dar inca incerc sa scap de povara care a cauzat dezechilibrul emotional prin care am trecut.

M-am ridicat de fiecare data, motiv pentru care acum am devenit o persoana puternica care a avut si va avea in continuare momente de slabiciune. Nu pot scapa de ele si sunt gata sa accept tot ceea ce viitorul imi va oferi.

Am realizat ca putem invata multe cand suntem pusi in fata unor momente dificile. Nu ne putem intoarce mereu la prima pagina a cartii, facand de fiecare data acelasi lucru, de aceea este important sa gasim o modalitate prin care sa renastem si sa continuam sa ne scriem propriile povesti.

Lacrimile vindeca sufletul

Doar lasa-ma sa fiu slaba si sa plang astazi, pentru ca maine sa fiu puternica din nou. Uneori simtim nevoia sa plangem si nu stim de ce. Avem tendinta de a ne opri lacrimile pentru a nu parea slabi in fata celorlalti. Dar, prin plans, putem exprima ceea ce este in inimile noastre.

Uneori, oamenii plang, nu pentru ca sunt slabi, ci pentru ca au fost puternici prea mult timp.

Viata este ca un drum plin de flori si pietre. Momente bune si rele vor fi intotdeauna. Trebuie sa fim puternici si sa acceptam lucrurile pe care le invatam, sa depasim furtunile si sa ne eliberam de resentimente si durere.

Momentele grele vor veni oricum. Tu trebuie sa le cauti pe cele frumoase.

Nimeni nu poate incepe viata de la inceput, dar oricine poate crea un nou final.

Totul in viata este temporar, asa ca bucura-te de lucrurile bune pentru ca nu vor dura pentru totdeauna. Si daca lucrurile merg prost, nu te ingrijora, pentru ca nici ele nu vor dura pentru totdeauna. Neplacerile pot aparea in fiecarere zi asa ca trebuie sa fim deschisi, sa invatam ceva din ele si sa le evitam.

Oamenii spun ca durerea dispare odata ce ti-ai invatat lectia, dar raman cicatrici fizice si mentale.