Timpul nu-ti va rezolva problemele si nici nu va sterge sentimentele pe care le ai. In plus, nici nu-i va face pe altii sa uite ce s-a intamplat.

Poate suna dur, dar asta este adevarul: timpul doar te ajuta sa pui lucrurile in ordine, facandu-te protagonistul propriei povesti.

Timpul este relativ si se adapteaza psihologiei fiecarei persoane care se gandeste la asta. De aceea, timpul nu ne sterge niciodata durerea, dar ne ofera suficient spatiu pentru a continua. Uneori avem nevoie de luni, sau chiar ani pentru a ne vindeca.

Tu esti protagonistul propriei tale povesti

Timpul este probabil cel mai pun povestitor pentru ca el „tipareste” viata bazandu-se pe sentimenele pe care le-am avut la un moment dat si ne modeleaza ca oameni. El este compozitorul care reuneste opera zilelor noastre si, in cadul acelei opere de arta, noi suntem protagonistii principali.

Avem nevoie de prieteni apropiati pentru a trece peste perioadele grele din viata noastra. Intr-adevar acestia ne pot oferi o mana de ajutor, dar nu pot trai viata in locul nostru.

Fiecare lucru este la locul lui si este un loc pentru fiecare lucru

Pe masura ce timpul trece, sentimentele tale nu se sterg. Ele sunt precum un tatuaj care ramane permanent pe piele. Dar, cu timpul, gasesti un loc pentru ele.

Cu timpul, fiecare lucru isi gaseste locul in inima si in mintea ta, ramane in tine, dar se transforma. In ciuda durerii pe care o simti cand atingi acel punct, mergi mai departe.

Timpul te invata sa privesti lucrurile si sa le pretuiesti

Daca este un lucru pe care timpul il poate face, atunci te poate ajuta sa deschizi ochii, sa-ti dai masca jos si sa apreciezi prezentul.

In prezent, viata ne ofera noi experiente, alte relatii pe care sa le pretuim, alti oameni si alte obiective.

Degeaba avem planuri daca nu facem nimic pentru a le indeplini. Nu ne vom simti mai bine, daca nu ne folosim puterea pentru a ne indeplini obiectivele.

In final, timpul te invata sa traiesti astazi, nu ieri si nu maine.

Persoana care a plecat pentru ca asa a vrut nu mai este aici; persoana care a plecat desi nu si-a dorit sa plece, este inca aici; persoana care nu a plecat, vrea ca noi sa fim aici.

Daca uitam aceste lucruri s-ar putea ca viata sa treaca pe langa noi.