Ochii verzi sunt frumosi. De asemenea, sunt extrem de unici si foarte rari. Se estimeaza ca doar 2% din populatia lumii are ochii verzi. Pentru a-ti face o idee despre asta, trebuie sa iei in considerare faptul ca, in prezent, pe planeta traiesc aproximativ 7 miliarde de oameni.

Conform calculelor, acest lucru inseamna ca doar 140 de miloane de oameni au ochii verzi. Exista doar cateva celebritati cu ochii verzi. Daca ai ochii verzi, trebuie sa te consideri norocos!

Ochii pot fi exprimati in mai multe tonuri, inclusiv alun, smarald si albastru-verde. In cazuri forte rare, pot parea chiar portocalii. Daca tii cont de diferitele variatii ale acestei culori, numarul persoanelor care pot fi clasicifcate ca avand ochii verzi este cuprins intre 2%-8%.

Se spune adesea ca indivizii cu ochii verzi sunt extrem de inteligenti si pasionati. Ei stiu ce isi doresc de la viata si fac totul pentru a-si indeplini scopul.

Pentru a afla mai multe despre caracterul lor, iata o lista a principalelor caractestici ale acestora:

Inteligenti

Persoanele cu ochii verzi au abilitati analitice incredibile. Foarte inteligente, acestea asimilieaza rapid informatiile care le sunt date si sunt capabile sa isi atinga obiectivul mult mai repede decat ceilalti. In ceea ce priveste comunicarea, oamenii cu ochii verzi au capacitatea de a-i asculta pe ceilalti si de a vorbi cu ei.

Lideri

Indivizivii cu ochii verzi sunt lideri innascuti. Datorita unei carisme impunatoare, ei gasesc intotdeauna o modalitate de a depasi obstacolele din calea lor. In relatiile de cuplu, acestia tind sa fie dominanti, deoarece iubesc sa preia controlul.

Gelosi

Gelozia este probabil una dintre cele mai negative trasaturi de caracter ale oamenilor cu ochii verzi. Compromisul este un concept strain de ei. In plus, te obliga adesea sa faci lucrurile in felul lor. Gelozia lor este resimtita printr-un comportament adesea agresiv.

Loiali

Oamenii cu ochii verzi sunt loiali si doresc sa primeasca acelasi lucru in schimb. Relatiile lor romantice dureaza in general mult timp.

Misteriosi

Aura lor este aproape mistica. Privirea lor ascunde ceva intens si foarte adanc. In plus, adesea atrag sexul opus prin aerul lor misterios.

Creatori

Indivizii cu ochii verzi sunt extrem de creativi. Foarte plini de viata, cauta in mod constant idei inovatoare.

Curiosi

Curiozitatea a fost intotdeauna o caracteristica a personalitatii lor. Inca din copilarie, s-au interesat de tot ceea ce este in jurul lor. Daca exista un lucru pe care il urasc, acesta este sentimentul de ignoranta. Vor sa fie mereu informati si sa stie totul.

Demni de incredere

Relatiile lor romantice se bazeaza pe incredere si loialitate, deoarece acestea sunt doua valori esentiale in viata lor. Daca ii tradezi, nu vor uita niciodata acest lucru.

Imblanzitori

Fascinati de noi provocari, oamenii cu ochii verzi stiu sa-si foloseasca farmecul pentru a-si atinge obiectivul. Aspectul lor felin contribuie enorm la farmecul lor. Odata ce ochii lor sunt asupra ta, iti este aproape imposibil sa intorci capul.

Dinamici

Din cauza curiozitatii lor, cu greu ii poti tine in loc. Din acest motiv, persoanele cu ochii verzi sunt foarte dinamice si cauta mereu noi aventuri. Vad intotdeauna partea buna a lucrurilor si transmit energie pozitiva oamenilor din jur.