Lumea IPL

Epilarea este unul din procesele dureroase prin care trecem noi fetele de dragul frumusetii si al celui de langa noi. Am inceput testarea, epilarea cu ceara este prea dureroasa, prea barbara dar uneori este solutia ideala deoarece este de lunga durata. Daca pui lama de ras in functiune e de rau, solutie pe moment cu repercursiuni la urmatoarea epilare cu ceara cand te vei urca pe pereti de durerere. Ce ramane? Crema de epilat exclusa si mai ramane epilatorul electric. Daca la inceput, epilatorul smulgea firele si te facea sa urli de durere, acuma ca tehnologia a avansat, epilatorul te poate relaxa si epilarea nu mai este o corvoada.

Epilator Philips Lumea IPL, epilare ca la salon la tine acasa

Epilarea dureroasa este istorie. Te poti epila si la tine acasa ca la salon cu aparatul de epilat Philips Lumea IPL. Bineinteles, te poti epila fara dureri si cu un epilator clasic gen Braun SE3380, insa tehnologia IPL este bazata pe lumina intens pulsaa si este una dintre metodele de epilare utilizata in saloanele profesionale. Philips a adaptat aceasta tehnologie astfel incat te poti epila si la tine acasa. Epilatorul Philips Lumea IPL va aplica lumina la radacina firului de par astfel parul nu va fi smuls ci va cadea natural iar cresterea este inhibata. Daca repeti procedura de epilare in timp, vei ajunge sa nu mai ai nevoie de epilator(cam in doua sau trei luni).

Lumea IPL

Epilare in orice zona?Da!

Epilatorul se poate utiliza pentru a indeparta parul de pe axile, picioare, inghinal,brate sau abdomen. Acest epilator va fi eficient asupra parului blond natural, saten sau negru. Important de stiut este ca tratamentele pe baza de lumina NU sunt eficiente pentru parul roscat, blond deschis sau alb si nici pentru pielea inchisa la culoare. Daca iti era teama de durerea pe care o provoaca epilatorul normal in zonele sensibile, cu epilatorul Philips uiti de acea teama si acea durere. Epilarea in zonele sensibile poate fi o placere.

De ce sa folosesti acest epilator?

Epilatorul este perfect pentru doamne si domnisoare deoarece nu are fir, are cinci setari reglabile de energie luminoasa, epilarea este delicata si eficienta.

Epilarea nu mai este un proces dureros cu acest epilator. Partea buna este ca in timp,datorita LP nu vei mai fi nevoita sa apelezi la metodele de epilare. Chiar daca acuma pare ceva greu de realizat la tine acasa, cu ajutorul acestui epilator vei reusi acest lucru.