Fiecare barbat incearca sa-i faca unei persoane dragi  un cadou frumos la zi de sarbatoare, fie ca este vorba de ziua femeii, fie ca se apropie ziua cand persoana draga serbeaza ziua onomastica. De obicei, noi, barbatii, suntem pusi intr-un impas destul de mare cand vine vorba de alegerea unui buchet de trandafiri pentru persoana iubita, avand o gama variata de buchete disponibile, nu stim ce sa alegem, insa tot secretul, dupa parerea mea, este sa cunoastem persoana iubita, iar atunci lucrurile vor merge pe o linie normala de plutire.

flori-cosuletul-dragostei-30951Anul trecut prin noiembrie, am vrut sa-i cumpar un buchet de trandafiri pentru a ii face ziua mai frumoasa si pentru a o impresiona placut, fiind intr-o zi de duminica, am avut privilegiu si ghinionul sa gasesc toate florariile inchise fiind in mijlocul capitalei. Apoi, putin ingandurat ca nu fac in ziua respectiva ceea ce mi-am propus cu o noapte inainte de a pune capul pe perna , am intrat la metrou cu gandul ca voi gasi pe drum o florarie pentru a cumpara macar un trandafir daca ceea ce imi propusesem era pe cale sa dea gres.

O mica speranta am avut cand am gasit posibilitatea de a comanda un buchet de flori doar scanand un cod prin intermediu QR code asteptand livrarea, ceea ce mi s-a parut o idee geniala, dar si aici a intervenit o problema, deoarece internetul meu de pe mobil era la limita, insuficient insa pentru a reusi sa comand buchetul preferat pentru persoana iubita .

Ajungand acasa mahnit si trist pentru ca nu reusisem sa duc pana la bun sfarsit ceea ce doream sa fac, mi-am pus un film, analizand situatia in care eram, scuzandu-ma elegant persoanei iubite ca nu am reusit sa rezolv problemele ca sa ne putem vedea. Apoi, cand am cautat pe Google, am dat peste cateva site-uri ce se ocupa cu livrarea florilor si am ajuns la concluzia ca mai bine apelezi la niste profesionisti decat sa stai ore insir ca bezmeticul prin bucuresti alergand intr-o zi de duminica sa cumperi un buchet de flori pentru cei apropiati tie.

Consider ca in ziua de azi poti sa-ti rezolvi problemele printr-o comanda online rapid si sigur, fara a fi nevoit sa treci printr-o experienta asemanatoare mie. Intr-un final reusisem sa duc pana la capat ceea ce mi-am propus doar cu ajutorul unei echipe profesioniste care a fost in momentul si la locul potrivit, fiindca fara ei surpriza pe care vroiam sa o fac se risipea, iar de cand am trecut prin aceasta experienta, increderea mea fata de micutele florarii amplasate pe strazile principale ale oraselor a incetat .

Odata cu intrarea in noul an vor veni perioadele in care se vor oferi flori mamelor, pentru ca ele ne-au dat viata si ne-au ghidat pe drumul cel bun. Va recomand cu caldura sa cumparati un buchet de trandafiri pentru ca un gest frumos se face la timpul lui, nu atunci cand vrei si nu mai ai cum. Profitati de fiecare oportunitate, pentru ca atunci poti dovedi recunostinta ta si iubirea fata de persoanele care iti sunt alaturi si la bine si la greu .