Un tata bun asculta si educa, oferindu-le copiilor un bun exemplu. Nu exista un model mai rau pentru un copil, decat un tata care nu-i respecta mama.

Un barbat a fost acuzat in 2018 de atac armat impotriva mamei celor doi copii ai sai. El a fost achitat dupa ce a semnat un angajament prin care promitea ca nu o va contacta si nu se va mai apropia de casa si locul de munca al mamei copiilor sai.

Insa, mai tarziu, femeia de 42 de ani si cei doi fii ai sai, in varsta de 2 si 4 ani, au fost gasiti morti in propria casa. Si tatal copiilor s-a sinucis la scurt timp.

O femeie care incearca sa-si protejeze sotul sau fostul sot care o loveste sau o ameninta face o mare greseala. Cand cuplul are copii, problema devine si mai profunda, mai ales cand tatal vine si spune: „Cum sa nu-mi vad copiii, ca pana la urma sunt un tata bun?”

Dar este un „tata bun” un barbat care este capabil sa o loveasca si sa o ameninte pe mama copiilor sau?

Nu este suficient sa fii bun cu copiii, ci este necesar sa te porti frumos si cu mama lor. Un tata bun educa, si o face prin exemplu personal. Prin urmare, nu exista un model mai rau pentru un copil decat un tata care nu ii respecta mama.

Chiar daca acest tata este foarte afectuos, tandru si atent cu copiii sai, nu inseamna ca este un tata bun daca atunci cand o vede pe mama lor isi schimba privirea si se transforma intr-un monstru.

Este trist, dar din pacate, societatea este prea permisibila si accepta deseori acest comportament inuman. Primul lucru pe care trebuie sa-l faca un tata este sa o respecte pe mama copiilor sai. Un tata bun este cel care onoreaza aceasta datorie.