Unguentul cu propolis este fabricat dintr-un extras de propolis care este introdus intr-o baza de unguent. Acest extract de propolis despre care vorbeam este extras direct din propolisul brut, care de fapt este o rasina. Principalele ingrediente din propolis care dau de fapt si valoare acestui unguent sunt: flavionele, rezinele, gumorezinele si uleiurile eterice.
unguent-cu-propolisDe asemenea, tot datorita propolisului, acest unguent cu propolis are efecte antiseptice, bactericide, cicatrizante, regeneratoare si antiinflamatoare.

Indicatii de folosire unguent cu propolis

Am precizat mai sus care sunt actiunile principale ale propolisului, si deci al acestui unguent cu propolis, deci este de inteles faptul ca acesta este indicat a fi folosit in cazuri de eczeme, arsuri, ulcer varicos, acnee, degeraturi sau hemoroizi. De asemenea, poate fi folosit si in cazul intepaturilor pentru prevenirea infectiilor.

Administare unguent cu propolis

Unguentul cu propolis se gaseste in farmacii la flacoane de 20 grame si in functie de afectiunile pentru care il veti folosi este indicat a fi administrat de pana la 3 ori pe zi.