uscator-babyliss

 BaByliss Expert D341E este un uscator de par de la firma franceza ce se ocupa de aducerea pe piata a produselor de ingrijire a parului, aceasta fiind fondata de un stilist francez foarte adorat in anii ‘60, pe numele sau Lelievre.

uscator-babylissDin pacateprodusele acestui producator sunt destul noi pe piata romaneasca si multi dintre noi am putea crede ca sunt de proasta calitate,  lucru nu este adevarat, iar daca ne uitam pe forumurile straine de beauty vom vedea ca foarte multe femei au ales acest brand in favoarea Philipsului sau alte branduri ridicate in slavi la noi in tara…

Vezi .

Despre BaByliss Expert D341E

BaByliss Expert D341E este un uscator de par cu un look destul de obisnuit printre camarazii sai de categorie, insa firma de la care provine o sa va atraga cu siguranta atentia. In primul rand se va intampla acest lucru pentru ca aceasta isi distribuie produsele pe piata romaneasca de putin timp si exista mici sanse sa fi auzit de ea si in al doilea rand pentru ca este o firma ce se ocupa doar de produsele de ingrijire a parului si a fost fondata de un stilist francez.

In acest moment eu am uscatorul de care sunt foarte multumita. O mare parte din chestiile pe care le-am scris despre BaByliss probabil, involuntar, sunt scrise comparativ cu uscatorul meu Rowenta.

Desigur ca numele firmei ar putea sa ii faca pe unii dintre posibilii cumparatori sa ii intoarca spatele pentru ca nu este suficient de cunoscut la noi, dar ar face o greseala alegand un produs doar dupa acest criteriu.

uscator-babylissBaByliss Expert D341E are o putere de 2200 W, suficienta pentru a iti asigura o uscare completa, dar fara a iti arde parul. In plus iti este oferita o flexibilitate destul de mare, pentru ca atat temperatura poate fi controlata, aceasta avand trei trepte, cat si viteza jetului de aer care beneficiaza de tot atatea trepte de control, iar la capacitate maxima viteza acestuia poate sa ajunga la 80 km/h.

De asemenea acest model beneficiaza si de posibilitatea uscarii cu ajutorul aerului rece, ceea ce este o binefacere mai ales pentru persoanele cu parul sensibil sau deteriorat.

Iar daca nu va place sa aveti parul aproape lipit de cap dupa uscare, lucru ce se intampla de multe ori, celor care au parul drept, dupa utilizarea unui uscator de par, acesta vine cu un accesoriu util si anume un difuzor de volum pentru o aranjare mai eficienta.

Si daca va doriti un look si mai profesional, atunci v-ati indreptat spre modelul potrivit, pentru ca acesta are inclusa si o functie de ionizare, care va elimina electricitatea statica si va va oferi un par perfect imediat dupa uscare.

Pro BaByliss Expert D341E

  • Cele trei trepte de temperatura si cele trei trepte de viteza a aerului
  • Functia de ionizare
  • Difuzorul de volum, care ajuta la o mai buna coafare a parului
  • Nu ataca firele de par si poate fi folosit chiar si pe extensiile Divisima sau alte extensii de calitate.

Contra BaByliss Expert D341E

  • Firma nu este tocmai cunoscuta in Romania si nu exista foarte multe pareri pe forumurile romanesti.
Concluzii si impresii:

BaByliss Expert D341E este un aparat de ingrijire personala destul de bun, vine cu un raport calitate pret ok, isi face treaba bine, nu lasa parul electrizat, tocmai pentru ca beneficiaza de o functie de ionizare, iar accesoriul de volum isi realizeaza sarcina bine lasand un par frumos si sanatos.